Следвайте ни

Изненади за Рибите и много работа за Козирозите

viber icon

ОВЕН

Хубав ден за работа и всякакви важни занимания. Вие сте настроени сериозно и не изпускате и най-дребните детайли. Някои от вас ще проявят завидна изобретателност, с която ще постигнат отлични резултати. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

ТЕЛЕЦ

Благоприятен ден за делови преговори и обсъждане на въпроси относно дългосрочно сътрудничество. Ще направите достатъчно добро впечатление, за да зпочнете работа веднага Все пак не прибързвайте с важните решения. Дайте си повече време за проучане и обмисляне.

БЛИЗНАЦИ

Няма да е лесно да се съсредоточите. Понякога не намирате в себе си сили да се заемете с планираните задачи и днес е точно такъв ден. Иска ви се да отложите всичко, но обстоятелствата не ви позволяват, така че - действате. Парични постъпления ще ви позволят да върнете стари дългове.

РАК

Този ден е еднакво благоприятен и за делови, и лични срещи. Способни сте да намерите решения, които устройват всички засегнати страни. Запознанство може да се окаже начало на приятелски или романтични отношения. Вечерта обещава приятни изненади и неочаквани срещи.

ЛЪВ

Денят ще започне с дребни неприятности, но не си струва да се тревожите. Благодарение на обстоятелсвата, ситуацията бързо ще се промени към добро. Денят е подходящ за обсъждане на важни въпроси и решаване на проблеми, тревожещи в последно време вас и близките ви. 

ДЕВА

Сутринта не е най-доброто време за обсъждане на сериозни въпроси. Трудно ще намирате решения, които да се харесват на всички. Ще имате възможност да завържете приятни запознанства и да направите добро впечатление на хора, от които зависи много. Време за творчески дейности.

ВЕЗНИ

Ако не губите времето си, ще успеете да свършите полезнаработа и за себе си, и за останалите. Бъдете готови да се заемете с неособено интересни задачи. Може да се върнете и към стари проблеми. Резултатът от вашето усърдие ще се окаже по-добър, отколкото сте предполагали.

СКОРПИОН

Денят е подходящ за творчество, образование, изследователска или аналитична работа. Няма изпускате детайли и често ще виждате неща, изпуснати от околните. Следобед е време повече за почивка и възстановяване на силите. Малки, но успешни спонтанни покупки ще ви ободрят.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще започне с напрежение, но това няма да развали настроението ви, но ще изгубите не малко време. Ще имате неочаквани открития и информация, които ще подобрят настроението ви и ще ви подскажат как да продължите напред. Мнозина от вас днес ще намерят приятели.

КОЗИРОГ

Ден за работа. Способни сте да постигнете значителни успехи в много направления. Често идеите ви са сполучливи, дори да се струват странни и нелепи на околните. Действайте на свой риск и няма да сгрешите. Ще получите отлични новини, засягащи личните ви отношения.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат ден. Затрупани сте с работа. Всичко ще е спешно, затова се настройте сериозно от сутринта. Хората около вас по-скоро ще ви пречат, отколкото помагат, затова бъдете готови да работите самостоятелно Някои от вас ще получат неочаквани подаръци, и то доста ценни.

РИБИ

Денят е пълен с изненади. Каквото и да става, вие ще съхраните спокойствието и самообладанието си и ще вървите към целите си без колебание. Може да се появят нови интересни идеи. Близките ви ще ви подкрепят. Чувствате, че до вас има хора, на които винаги може да се доверите. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?