1553

Изненади за Овните, пари валят върху Скорпиона

Късмет с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Малко вероятно е днес да действате по план, тъй като денят ще донесе много изненади. Трудно ще избегнете суетенето и объркването, а някои от вас ще вземат грешни решения прибързано. За радост те няма да имат тежки последици. Внимавайте във взаимоотношенията с хората около вас. 

ТЕЛЕЦ

Денят едва ли ще мине без дребни затруднения, но като цяло може да се определи като успешен и ползотворен. Възможно е да се наложи да се върнете към стари планове. Не са изключени промени към по-добро в деловата сфера или добри новини по отношение на работата ви. 

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден да се заемете с нещо ново, необичайно и интересно. Бързо ще разберете как да успеете. Никой няма да може да ви попречи или обърка. Добри новини вероятно ще се отнасят до най-близките ви хора. Възможно е да се появят планове, върху чиято реализация ще се съсредоточите в близко бъдеще. 

РАК

Както и да се развие този ден, каквито и събития да донесе, няма съмнение, че ще запазите самочувствие и оптимизъм. Именно тези качества ще ви помогнат бързо да преодолеете всякакви препятствия и да постигнете това, към което се стремите. Може да се съсредоточите върху решаването на финансови въпроси.

ЛЪВ

Денят ще е благоприятен за общуване. Лесно ще намирате подход към различни хора и ще се разбирате дори с тези, които не са изпитвали симпатия към вас. Отношения, които преди са били напрегнати, ще станат по-равномерни и хармонични. Неочаквано получени пари ще внесат спокойствие в делата ви.

ДЕВА

Денят ще се характеризира с доста напрегнат емоционален фон и дори дребни събития могат да ви изнервят. Намирането на общ език с другите ще бъде по-трудно от обикновено. Дори най-близките хора не винаги ще ви разберат правилно, но ще успеете да избегнете сериозни спорове. 

ВЕЗНИ

Очаква ви доста уморителен ден. Най-вероятно ще трябва да се занимавате с няколко неща едновременно и да решавате проблеми, за които доскоро сте имали само далечна представа. Струва си да бъдете по-внимателни във всичко, свързано с документи и финанси. 

СКОРПИОН

Денят е идеален за всякакви дейности. Няма да губите време и ще имате имате възможност да свършите повече неща от планираните. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници или изгодни сделки. Някои от вас ще превърнат старо хоби в източник на доходи. 

СТРЕЛЕЦ

Вслушайте се в интуицията си. Нейните подсказки днес ще бъдат особено точни и полезни. Ще видите това, което не сте забелязали преди и ще си направите правилните изводи. Информацията, получена от напълно неочакван, но надежден източник, ще се окаже много полезна.

КОЗИРОГ

Денят ще ви донесе много приятни изненади и със сигурност ще зарадва дори тези от вас, които са паднали духом или постоянно се тревожат за дреболии. Вероятни са успешни съвпадения и добри новини, както и предложения, които не бива да отказвате. За съжаление денят няма да мине без проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е подходящ е за комуникация с приятели и други съмишленици, за семейни събития или романтични срещи. Срещите с тези, които са ви скъпи, ще ви донесат много ярки емоции. За много от вас ще станат източник на вдъхновение. Вероятни са подаръци, или интересни предложения. 

РИБИ

Денят не е подходящ за радикална промяна на плановете или за предприемане на нещо ново. Склонни сте да надценявате способностите си, така че рискувате да се забъркате в безнадеждни и рисковани ситуации. Трябва да сте внимателни към всичко, свързано с парите. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?