Следвайте ни

Изненади и емоционални моменти за три зодии

viber icon

В  хороскопа на "Марица" може да проверите какво ви е определила съдбата за днес.

ОВЕН
Ден, изпълнен с неочаквани изненади. Няма да може да се занимавате с планираните задачи. Ще се появят нови, изискващи незабавно решение. Бъдете готови здраво да се потрудите – иначе няма как да имате необходимите резултати. За сметка на това вашите усилия ще бъдат щедро възнаградени.


ТЕЛЕЦ
Денят е пълен с неочаквани събития, повечето приятни. Сериозни проблеми няма да възникнат, но не всичко ще успеете да приключите навреме. Паричните постъпления ще бъдат по-големи, отколкото сте очаквали. Има шанс да сключите изгодни сделки, а някои ще получат добро предложение.


БЛИЗНАЦИ
Този ден няма да донесе сериозни проблеми, а с всички възникнали трудности ще се справите бързо. Не са изключени необичайни ситуации, които могат да предизвикат интересни мисли и идеи. Някои от вас ще намерят приложение на своите таланти, ще разберат как да превърнат хобито в източник на доходи.


РАК
Спокоен ден, ще имате успех във всички занимания. Често ще ви помагат приятели, а и новите ви познати ще подкрепят много от вашите начинания. Успешно ще решавате въпроси, касаещи работата. Не са изключени парични постъпления от неочаквани източници.


ЛЪВ
Влиянието на позитивните тенденции е забележимо във всички сфери на живота. Често постигате успехи, даже там, където не сте разчитали на напредък. Денят е подходящ за решаване на някои финансови въпроси. Там, където става въпрос за пари, интуицията няма да ви подведе.


ДЕВА
Сутринта са възможни неприятни моменти и недоразумения. Не е изключено да се сблъскате със силни противници и няма да ви е лесно да се справите с тях. Най-важно ще бъде да запазите самообладание и да не се поддавате на провокации. Отлично време за почивка и общуване с приятели.


ВЕЗНИ

Не лош ден, но пълен с неочаквани обрати. Бъдете готови да промените плановете си, да отложите някои от срещите и да се откажете от развлеченията. Налага се бързо да взимате. Ще се вълнувате от това, дали сте избрали правилния път. Добре е, че до вас има хора, с които може да споделите.


СКОРПИОН
Отлично начало на деня. Време за полезни дела. Всичко ще се получава добре. Благодарение на стечението на обстоятелствата и собствените ви усилия ще се справите бързо с проблеми, непосилни за околните. Не бързайте с взимането на решения. Трябва ви малко време да се ориентирате в ситуацията.


СТРЕЛЕЦ
За да постигнете много от целите си, днес настойчивостта ви трябва да е водеща. Имате време да поправите стари грешки и да наваксате пропуснатото. Не губете време в напразни спорове. Съсредоточете се върху работата. Очаквайте приятни изненади и срещи с приятели.


КОЗИРОГ
Нервни сте, не всичко върви по план, а и вашата реакция е прекалено остра. Обикновено не приемате трудностите близко до сърцето, но днес се разстройвате от всичко. Потърсете помощ. Явно ви е необходима повече почивка. Общуването с приятелите ще ви радва и вдъхновява.


ВОДОЛЕЙ
Не лош ден. Помнете целите си, поставени по-рано, не се отвличайте от дреболии или малки произшествия. Околните ще ви оказват натиск – не е лесно да защитите своите интереси. Имате възможност да решите някои задачи, над които дълго сте размишлявали – спокойствието ви веднага ще се завърне.


РИБИ
Благоприятен ден. Ще се справите със собствените си задачи, а и околните ще ви помогнат. Лесно ще намирате нови съюзници. Вероятни са примамливи делови предложения. Ако се съгласите, ще сложите начало на нов етап в кариерата си. Личните ви отношения ще са хармонични.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?