1553

Изненада за Везните, друга зодия намира отговора на живота си

Започнете деня с хороскопа на "Марица" и дано имате късмет!

 

ОВЕН

Неприятните моменти днес няма да могат да бъдат избегнати напълно. Денят обаче няма да носи неразрешими проблеми и ще се справите, преди да са развалили нечие настроение. Подходящ е да поканите приятели на гости или да организирате домашен празник за най-близките.

ТЕЛЕЦ

Първата половина на деня ще бъде особено ползотворна. Заемете се с това, което ви е изглеждало трудно. Днес ще успеете да се справите с проблемите за учудване на много хора. Добри новини ще получат тези от вас, които са заети с решаване на финансови или имотни въпроси. 

БЛИЗНАЦИ

Семейни въпроси може да изискват неочаквано количество внимание. Възможно е заради тях да се наложи да отложите всичко останало и да изоставите някои планирани забавления. Това може да бъде разстройващо, но разрешите проблеми, които отдавна тежат на вас и вашите близки. 

РАК

Денят е много подходящ за общуване с нови познати. Лесно ще намирате теми за разговор и ще разберете, че имате сходни интереси и възгледи. Не е изключено началото на приятелства или романтична история. Освен това денят ще е благоприятен за разрешаване на въпроси, свързани с финанси и имущество.

ЛЪВ

Денят е идеален да се заемете с нещо съвсем ново. Това може да се окаже нелека задача, която може да не завършите веднага. Но ще съберете достатъчно информация, за да разберете как да действате и да успеете. Вероятни са необичайни предложения. Ако идват от познати, може да ги приемете без много да мислите. 

ДЕВА

Ако планирате да направите нещо важно, бъдете готови да обърнете внимание на малките неща и да навлезете в подробности. Имайте предвид, че всички най-важни въпроси ще трябва да решите сами. Едва ли някой ще може да ви помогне. Тъй като ще се справите с всичко, денят ще завърши с усмивка.

ВЕЗНИ

Денят със сигурност ще ви изненада с неочаквани събития. Най-вероятно те ще помогнат да намерите отговори на въпроси, които са предизвиквали доста безпокойство. Не са изключени важни новини отдалеч и дори истински открития. Наблизо ще има хора, с които можете да обсъдите това, което ви тревожи. 

СКОРПИОН

Справянето с емоциите днес ще бъде по-трудно от обикновено. Раздразнението и гневът могат да ви накарат да кажете или направите неща, за които по-късно да съжалявате. Това ще бъде особено забележимо сутрин за това е по-добре по това време да не планирате решаването на важни въпроси или сериозни разговори. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е подходящ за сериозни разговори, обсъждане на въпроси, по които е имало много спорове. Ще успеете да изберете правилния тон и да запазите спокойствие. Дори някой да не се съгласи веднага с вас, не трябва да се ядосвате. Следобед е добре да се отпуснете, да избягате от грижите и да промените обстановката.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде много напрегнат, но също толкова интересен. Идеално е да се заемете с нещо напълно ново. Бързо ще разберете как да успеете. Няма да е трудно да намерите помощници, които скоро ще станат ваши истински приятели. Не е изключено и началото на една вълнуваща романтична история.

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да не губите баланс, дори нещата да не вървят по план. Този ден едва ли ще премине спокойно, освен това ще се отличава с доста напрегнат емоционален фон. Но ако не загубите оптимизма си и запазвате самообладание, ще видите възможности, които не сте забелязвали преди. 

РИБИ

Ще имате възможност да направите нещо вълнуващо, да се върнете към старо хоби или да отидете на интересно пътешествие. Приятели и други близки хора с радост ще ви правят компания, ще подкрепят вашите идеи и ще намират начин да ви развеселят, ако внезапно станете тъжни. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?