1553

Изненада за Телците, парични проблеми преследват две зодии

Късмет на всички наши читатели!

 

ОВЕН

Не бързайте и се постарайте да обръщате внимание на дребните детайли. Това, което днес ви изглежда незначително, по-късно може да се окаже важно. Подходящо време е да разгърнете творческите си възможности, да използвате фантазията си във всички занимания, както и да импровизирате.

ТЕЛЕЦ

Подходящо време да се заемете с нещо ново. Всичко което ви е нужно, ще научите в движение. Интуицията също ще ви помага. Около вас ще има хора, към които може да се обърнете за съвет или подкрепа. Денят е подходящ за нови покупки – обърнете внимание на вещи, полезни за работата или образованието ви.

БЛИЗНАЦИ

Ден за важни решения. Ще ги вземете неочаквано лесно. Следвайте интуицията си, която няма да ви изневери. Звездите ще ви поддържат във всички ваши начинания. Не са изключени запознанства, благодарение на които пред вас ще се открият примамливи перспективи.

РАК

Денят е подходящ да се заемете с нещо съвършено ново. Ще се справите отлично, а знанията, получени по-рано ще ви бъдат полезни. Парични приходи и то от неочаквани източници, ще ви позволят да направите някои по-големи покупки. Не бързайте да харчите всичко.

ЛЪВ

Подходящ ден за усвояване на нови умения. Всичко, което научите днес, скоро ще ви бъде от полза. Не само бързо ще запомняте информацията, но и ще си правите правилните изводи. Добре е да не откровеничите със слабо познати хора. Успехи ще имат тези от вас, които не захвърлят започнатото след първите провали.

ДЕВА

Добре е да избягвате споровете днес. Няма да може веднага да убедите околните в своите виждания, затова се запасете с търпение. Ще направите добро впечатление на много взискателни хора. Ако сутринта бързо постигате успех, следобед ще ви е нужна повече настойчивост.

ВЕЗНИ

Лесно ще намирате общ език с хора, които са ви скъпи. Може да си говорите за неща, които са важни за всички. Полезно ще е да се завърнете към стари дела, които дълго време сте отлагали. Нови познати ще ви помогнат в това начинание. Днес ще запомняте всичко бързо и ще получавате полезна информация.

СКОРПИОН

Настройте се за решителни действия. Може да имате успехи, само ако не отстъпвате пред препятствията, които ще се появят днес. Имате шанс да намерите приложение на своите таланти и да покажете на какво сте способни. Лесно ще завързвате запознанства и бързо ще завоювате симпатии.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте енергични, не се боите от трудностите и сте готови за решителни действия. Едва ли някой ще поиска да застане на пътя ви. Не е изключено да получите необикновени предложения да се заемете с нещо ново или да се върнете към добре познато старо. Новина ще обърка плановете ви за уикенда. 

КОЗИРОГ

Днес може да пробвате силите си в нещо, което отдавна ви интересува. Важно е да не губите време и да не отлагате неща, с които може да прключите бързо. Ще се намерят хора, които са готови да ви помагат и поддържат. Съвместната работа може да положи начало на ново приятелство.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще имате шанс да се запознаете с хора, от които може много да научите. Не са изключени и делови предложения. Ще трябва бързо да вземате решения, но интуицията ще ви помогне за най-правилното. Денят е подходящ да възстановите стари връзки или да се помирите с някой.

РИБИ

Днес няма да ви се налага да се стараете особено, за да се харесате на новите си познати. Те веднага ще оценят вашата индивидуалност и таланта ви. Някои ще решат важни делови въпроси благодарение на обаянието си. Ще вземете правилните решения при подготовката за реализацията на важни проекти.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?