2374

Изненада за феновете: Фънки замести китарата, стана класически измамник СНИМКА

Ако си мислите, че Фънки може да щурее само с китара и микрофон на музикалната сцена, много ще се излъжете. Оказва се, че го бива и като актьор, а новото предизвикателство май неочаквано много му харесва.
 
Рокаджията, който често провокира аудиторията от тв ефира с различни словесни и поведенчески изцепки, стана актьор и даже вече има своя актьорски дебют - във "Веселата карета" на Елин Рахнев. В пиесата той е в една от главните роли - в случая на погребален агент, на класически изкусен измамник, който свири по най-тънките струни в душите на хората.

Всъщност, преди време Фънки имаше и епизодична роля в "Столичани в повече", но там, както признава и самият той, "трябваше предимно да ям хлебарки". Когато Елин ми предложи да се включва в постановката му, първо се стъписах, но сега съм доволен от решението си. Изключително ми е интересно в кухнята на театъра. Страшен купон е. Не мога да повярвам, че играя с толкова големи актьори", твърди Ковачев.

Колкото и мощна да е емоцията от театралната сцена обаче, Фънки е категоричен, че музиката нищо не може да я измести от лидерското място в душата, сърцето и живота му.

"Не я заменям за нищо! Иначе не очаквах наистина, че мога да се справя с такова нещо, но с удоволствие бих, ако ме поканят", пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Черно Фередже

Черно Фередже

26.06.2022 | 15:30

От Фънки измамник не става. Виж от нищото да сътвори скандал, това вече го може. За ролята Боко тиквата би бил по подходящ понеже, той си е 100 процента класически измамник, пък и е на борсата до следващите избори.

Отговори
1 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?