Следвайте ни

Изненада в работата за 3 зодии


 
В четвъртък от вас ще се изиска повече твърдост и увереност в действията ви. Вашата сила ще бъде в умението ви да следвате своите цели и планове за деня, без да пилеете времето си и без да следвате сляпо съветите на хората около вас. Мъжете ще са по-успешни в действията си от жените, които ще са склонни към повече мекошавост и нагаждане към желанията на другите. Така ще изпуснат важни възможности, което може и да няма значение за тях. Като цяло днес амбициите ви ще определят успеха. Връзките с чужбина могат да имат интересно и успешно развитие за вас. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате по-голямо желание за романтични приключения. Моят съвет е да не пренебрегвате значението на някои събития и да не разпилявате време и енергия в неща, които утре няма да имат значение. Денят вещае успехи в интересни или полезни начинания и действия. Очаквайте важна новина свързана с жена. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес мнозина ще преживеят среща или събитие свързано с дете или с млад човек. Сега може да ви зарадва новина относно човек, когото познавате и който живее в друго населено място. Ще имате благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от далеч. Ще ви се наложи да вземете важно решение, не бива да отлагате. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, изненадите в сряда ще са свързани с работата или с бизнеса ви. Те по-скоро ще са вследствие от предишни ваши действия и решения. В сряда мнозина ще се зарадват на пари. Избягвайте неприятности с жена, ичето развитие няма да може да контролирате.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било забавено или отлагано досега поради различни причини. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с мъж. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе удобства и настроение. 
Източник: astrovelida.net

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?