1939

Изненада в "Ергенът": Няма да познаете Людмила на тези СНИМКИ

Людмила, която още с първите излъчени епизоди на романтичното риалити се нареди сред най-обсъжданите участнички в "Ергенът", показа как е изглеждала в детството си. Собственичката на онлайн магазин често се изявява по време на епизодите с хапливи коментари, както и с редовните си спорове с някои от останалите участнички и одумвания по техен адрес.

Ако трябва да бъдем честни, е толкова хубава на снимките, та чак е неузнаваема, пише Woman.bg. На кадрите се вижда малко момиченце, което като всяко друго дете се радва на безгрижни дни, а на лицето му сияе широка усмивка.

В наши дни обаче, Людмила е много по-различна, като очевидно с годините широката усмивка е слязла от лицето ѝ и по-скоро е добре да залага на сурово отношение и дори злобни и нацупени физиономии.

В следващите си сторита тя поясни, че е познавала Виктория Капитонова, още преди двете да влязат в шоуто. Инфлуенсърката е била и рекламно лице на онлайн магазина на Людмила. Тя сподели, че двете не са обсъждали предаването и разбрали, че ще бъдат заедно буквално в дните преди началото на снимачния процес. В последствие станали и приятелки, което е видимо от поведението им в "Ергенът".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?