Следвайте ни

Изненада в центъра на Пловдив! Дени и Таня огласиха разкопките до Пощата

viber icon

Певицата с ангелски глас Денислава Станева-Сопрано и Таня Тингарова - музикантът с медена цигулка, изнесоха неочакван мини концерт на разкопките пред Централна поща в Пловдив. Причината бе съвместният им клип, който бе сниман от Никол Ветин.

Станева изпълни песента на Ед Шийрън и Андреа Бочели "Perfect Symphony". Много пловдивчани гледаха с интерес мини концерта, а накрая имаше бурни аплодисменти за участничките в интересния проект.

Видеото има голям отзвук в интернет и се радва на огромен зрителски интерес само няколко дни след като се появи.

Основните перли в проекта - Тингарова и Станева, се запознават по време на 75-годишнината на Стоматологичния факултет на МУ - Пловдив. Двете били поканени като самостоятелни изпълнители. Подхвърлят им идеята, че общ дует помежду им би имал огромен успех, защото са адски талантливи.

И само няколко дни по-късно се родила инициативата за проекта. "Страхотна емоция, трябва хората да се забавляват в тези трудни месеци", заяви пред "Марица" Денислава Станева.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?