2374

Изненада! Син на футболна легенда влиза в "Сървайвър"

Ясни са всички участници в новия сезон на "Сървайвър". Сред тях има популярни и непопулярни личности, а някои от тях имат тесни връзки с познати на обществото лица. 

Вече ви информирахме, че братът на фолк певеца Константин ще се пробва в риалити формата, но няма да повярвате каква друга роднинаска връзка открихме между един от участниците и футболна звезда. Точно така, син на зивестен вратар е сред претендентите за голямата награда тази година. 

Оказа се, че Павел Здравков е син на бившия вратар на националния отбор Здравко Здравков. Интересното в случая е, че бащата също е пробвал късмета си в третия сезон на формата. 

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето „Известни“, ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името „Войни“. От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а от жените - инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

Претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към Доминикана, за да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да надскочат себе си. Снимките сред екзотичната природа ще продължат повече от всякога - 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Задължително

Задължително

31.01.2023 | 14:55

Няма да гледам и този сезон . Всичко е нагласено шоу за зрители без мисловна дейност. Тези ако ги пуснат някъде само с един нож и една въдица ще умрат от глад или студ . Ако попаднат на пуст остров ще се изядът един друг.

Отговори
3 1
Тв критик

Тв критик

31.01.2023 | 07:49

Който искат да включват дебилни предавания за селяндури без мозък не гледам.

Отговори
1 1

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?