46

Изненада! Пиленцето Нина се разхубави, но красотата й излезе през носа СНИМКА

Пиленцето от Монако Нина, добрало се до слава с участието си в "Смени жената", рязко се разхубави. Разликата забелязват последователите й в социалните мрежи, където на последните кадри чертите на лицето й са съвсем различни. Обяснението обаче няма нищо общо с пластичните хирурзи, а с чудесата на съвременните компютърни технологии.

"А, Нина е открила Faceapp-a", забавляват се на неин груб десетки хора в мрежата. Сред коментарите има и по-пиперливи, например: "Винету се научил да ползва филтри", "Браво на филтъра", "Добре че е филтъра че да не прилича на мъж", "Хайде сега оригиналната снимка ама без филтрите" и още много други.

На последната й снимка шегите заливат и Боби Манекена, който неловко е застанал на около педя от лицето на половинката. "Малко по-встрани да не го хваща ефекта", смеят се в нета, а някои директно го питат разпознава ли жена си като я погледне след това на живо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Нищо

Нищо

12.07.2022 | 00:56

не може да помогне на такова чудовище, създадено от самата природа. Сигурно не е случайно. Но как смее да се показва и снима е въпроса? Явно освен грозна е и малоу.мна. И това не е злобен коментар, а възмущение.

Отговори
2 0
Шиши

Шиши

11.07.2022 | 13:28

Колко сте злобни,вие сигурно сте красавци

Отговори
2 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?