Следвайте ни

Изненада очаква Раците, Девите да внимават как харчат

viber icon

ОВЕН

Не планирайте важни дела, нито отговорни срещи за днес. По-добре е да починете и да водите разговори с хора, които са ви симпатични. Може да се появят отлични идеи, които скоро може да реализирате с помощта на приятели. Вечерта ще бъде щедра на добри новини.

ТЕЛЕЦ

Не е ден за уморителна работа, особено ако не ви е на сърце. Ако имате възможност, отложете всичко и се занимавайте с нещо приятно. Помислете към кого може да се обърнете за подкрепа. Около вас има хора, които могат да поемат част от вашите задължения. 

БЛИЗНАЦИ

Днес работата ще ви спори и отлично ще се справяте с ангажиментите си. Ще успеете и да помогнете на хора, оказали се в сложна ситуация. Вероятни са промени в личните отношения. Взаимни претенции, недоволство и противоречия ще останат в миналото.

РАК

Подходящо време да се заемете с нещо ново. Искате да експериментирате, да измисляте нещо ново, да се учите в движение. Всичко това днес ще ви се получава отлично. Имате възможност да общувате с интересни хора. Добре ще е да смените обстановката – новите места ви вдъхновяват.

ЛЪВ

Денят ще е добър за неща, които изискват креативен подход. Днес срещите ви ще бъдат в изобилие. Не е изключено да ви предложат нова работа или много изгодно сътрудничество. Знанията и опитът ви ще ви бъдат от голяма полза, но преценете добре възможностите и времето си. 

ДЕВА

Настроени сте сериозно, стараете се да доведете докрай всичко, с което сте се захванали. Настойчивостта ви носи успех, но и умора. Днешните срещи и преговори ще минат добре и скоро може да очквате положителни резултати. Внимавайте с харченето на пари – моментът не е подходящ за големи покупки.

ВЕЗНИ

Не предприемайте нищо важно днес и не се захващайте за рисковани дела. Опитите да решите бързо всички проблеми, натрупали се напоследък ще претърпят неуспех. Намалете темпото и се фокусиряйте само върху най-неотложните неща.  Изненади и добри новини ще направят вечерта ви приятна.

СКОРПИОН

Днес ще ви се открие възможност да се върнете към стари проекти и ще имате шанс да реализирате неща, замислени отдавна. Лесно ще намерите общ език с хората около вас и ще успеете да затвърдите лидерските си позиции. Не прекалявайте с натовареността си – отделете време и за почивка.

СТРЕЛЕЦ

Не особено благоприятен ден за общуване. Разбирате се с околните трудно. Трябва да запазите самообладание  и да бъдете деликатни. Само така може да избегнете конфликтите. Ще имате успехи, ако работите самостоятелно. Съсредоточете сте върху по-сложните задачи.

КОЗИРОГ

Сполучлив ден по отношение на финансите. Днес имате шанс да сключите изгодни сделки и да направите някои по-големи покупки. Особено добре ще се справяте в областите, където се изискват знания и опит. Някой ще ви потърси за подкрепа. Проучете внимателно ситуацията, преди да действате. 

ВОДОЛЕЙ

Време да отдъхнете, да възстановите силите си, да се заемете с нещо не толкова важно и не толкова полезно, но пък за сметка на това приятно. Може да ви е трудно да се съсредоточите. Това за щастие, няма да доведе до сериозни грешки. Вечерта е добро време за срещи и приятни разговори.

РИБИ

Прекрасен ден, обещаващ промени към по-добро. Лесно ще ви е на работното място и ще  получите интересни предложения. Не бързайте. Интуицията ще ви подскаже, кога ще настъпи благоприятния момент за решителни действия. Имате възможност да получите полезна информация.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?