1553

Изненада! Натали вае фигура с банички и мекици СНИМКИ

Натали Трифонова е една от красивите причини да гледаме телевизия. Така е описала в материал за летния брой на списание EVA, където слънчевата водеща на bTV е представена в разговор за лятото, неговите вкусове и ваканционно настроение.

В момента Натали се излежава по Санторини с коктейлчета, но не казва с кой споделя красивите моменти. 

Натали е красива като лятото, усмихната като него, позитивна, с много силен поглед и обезоръжаваща хубост и на живо. В разгара на ваканционния сезон тя ни разказва за своето време на безметежност, което очаква с нетърпение след активната работа.

Водещата признава, че любимите ѝ сезони са пролетта и лятото, когато лицата на всички се променят и ставаме по-щастливи.

Това са сезоните, които ѝ позволяват да бъде с близките си, които иначе заради натовареното ежедневие рядко вижда.

Нейната любима напитка за лятото е бяло вино, а относно менюто – може да изкара на хляб, домати и сирене през целия сезон.

Признава, че заради натоварения си график в телевизията пие много кафе и е възможно да пропусне обяд или вечеря, но винаги закусва. И макар че хората не биха предположили, яде всякакви вредни за фигурата неща като банички и мекици.

В куфара си за почивка задължително взима рокли – къси, разбира се, за да не изневерява на стила си, обувки на висок ток, бански и джапанки на платформи.

Мечтае да посети южните острови на Италия – Сицилия, Сардиния, както и за по-екзотични дестинации като Мавриций например.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Хасан Аман

Хасан Аман

01.08.2022 | 14:09

Точното определение за конската и муцуна е гьон сурат. Бая гъ з и бедра е отпрала жалко че ц и ци Не растат от баниците. И целулита и се виде ОН ден

Отговори
2 0
Какво

Какво

01.08.2022 | 12:09

Пак ли. Тая а стига вече . Новини за хорица от бТВ , нова и чалга обществото . Това ли е лайф стайла на страната , дългокраки , силиконови , водещи , артистки , моделки , чалгарки и други подобни създания .

Отговори
2 0
Не харесваме т равестити

Не харесваме т равестити

01.08.2022 | 00:51

Да, да. Виждаме каква "фигура е изваяла" ботушите и стягаха бедрата като наденички отвратително.

Отговори
1 0
Пеньо Пенев

Пеньо Пенев

31.07.2022 | 21:45

Е-ех, Натали, Натали... Красавицата на BTV!!! C тези златисто-руси коси... С тези небесно-сини очи... С тези медено-сладки устни... С тези сочни, като на Милко Калайджиев дините гърди... С тези като Айфеловата кула дълги ноги..... Ax, Натали!.... Блян си ми. Мечтаната-жена, за всеки мъж си ти!

Отговори
2 3
За кой е мечта?

За кой е мечта?

02.08.2022 | 00:38

Само който не е пожелал ( не е платил) не я е е б а л

Отговори
0 0
Kristina

Kristina

31.07.2022 | 21:14

Оф,точно пък заради нея гледаме...с тая обратна захапка

Отговори
5 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?