1553

Изненада! Кобрата се пуска в екзотично шоу

Изненада от ринга! Кубрат Пулев влиза в новото риалити „Островът на 100-те гривни“. Тази непотвърдена официално информация достигна до ушите на Intrigi.bg. Според анонимен източник Кобрата е един от участниците в екзотичното шоу, които ще се излъчва наесен.

Информацията идва от запалени фенове на риалити шоуто, според които той ще бъде големият коз на продуцентите, с който ще си гарантират голяма гледаемост. Съмненията се потвърдиха и от липсата на каквато и да било активност в профила на Пулев през последните седмици.

До момента Кубрат не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във ВИП Брадър преди няколко години. Нищо чудно брат му да е успял да ги убеди да се впусне в това приключение, наградата от което не е никак малка – 300 000 лева.

Освен това, ако звездният шампионът наистина се окаже един от звездните участници в шоуто, най-вероятно победата ще му е предварително уговорена. Такъв беше случаят с Благо Георгиев, който влезе в миналия сезон на Сървайвър с единственото условие да излезе победител.

Междувременно, тв водещият Александър Сано се издаде, че риалити шоуто ще се снима на Филипините. В кадър той дори показа кой е островът.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?