1939

Изненада и неочаквани подаръци за две зодии, друга обаче да внимава

Късмет, приятели на "Марица"!

 

ОВЕН

Това е денят, в който лесно ще измисляте нещо ново и ще намирате отговор на важни въпроси. Ще разрешите проблем, който ви тормози от дълго време. Идеите ви са необичайни и затова другите ги харесват. Ще ви предложат помощ, а интуицията ще ви подскаже как да изберете най-надеждните съюзници. 

ТЕЛЕЦ

Не трябва да променяте намеренията си драстично, дори ако искате. Това е денят, в който всички решения трябва да се претеглят, а думите и делата трябва да бъдат добре обмислени. Не се водете от мимолетни желания, особено ако те противоречат на важните цели, към които се стремите.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще е много ползотворно. Това е времето, в което ще може да се справите с няколко неща едновременно. Ако отделите време да помислите ще намерите отговори на трудни въпроси и ще завършите дела, които за изостнали. Вероятни са неочаквани подаръци. 

РАК

Днес ще успеете да завършите започнатото и резултатът ще ви зарадва. Втората половина на деня е времето, когато ще се отварят нови хоризонти. Ще се появяват и планове, които ще може да реализирате скоро. Това е чудесен момент да се срещнете с онези, с които отдавна се опитвате да поправите отношенията си. 

ЛЪВ

Светъл, наситен със събития и ползотворен ден, подходящ за разговори за бъдещето и за обсъждане на планове. Ще разберете как може да постигнете отдавна поставени цели. Първата половина на деня е подходяща за познати дейности, а втората ще донесе смели идеи.

ДЕВА

Имате много неща за вършене. Осъзнавайки това, ще се опитате да не си губите времето. Но това не винаги ще е възможно. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Звездите са на ваша страна и в крайна сметка, всичко ще се нареди добре. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви подкрепят.

ВЕЗНИ

Денят ще е пълен с тревоги. Най-вероятно през първата половина ще трябва да се занимавате с дела на други хора и да разрешавате проблеми, възникнали не по ваша вина. Няма да лесно, но ще се справите страхотно. Опитът, натрупан преди време, също ще ви помогне. Намерете време и за почивка

СКОРПИОН

Ден за приятно общуване, необичайни срещи и интересни разговори. Хора, с които не сте се виждали от дълго време, ще напомнят за себе си. Ще ви бъде приятно да обменяте новини и да говорите за планове. Има шанс да възстановите старите връзки или да сключите изгодни сделки.

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден да поемете инициативата и да направите това, което сте замислили отдавна. Импровизациите и дръзките експерименти ще се окажат успешни, а някои от идеите ви могат бързо да бъдат реализирани. Денят е добър за правене и обсъждане на планове за близкото бъдеще.

КОЗИРОГ

Добър ден за среща с хора, на които бихте искали да направите впечатление. Не е нужно да се стараете твърде много - просто бъдете себе си. Вероятни са парични приходи, които не сте очаквали и изненадващи подаръци. Вечерта е чудесно време за обсъждане на семейни въпроси. 

ВОДОЛЕЙ

Лесно ще намирате подход към различни хора и ще разбирате отлично новите си познати. Ще успеете да се сприятели с много от тях и да изгладите някои отношения, дължащи се на недоразумения. Парични постъпления, надвишаващи очакванията ви, ще ви дадат възможност да напраите някои по-големи покупки. 

РИБИ

В началото на деня са възможни разногласия и спорове. Ще бъде трудно да се договорите за съвместни действия. Дори дългогодишните познати не винаги ви разбират правилно, така че ще бъде трудно да избегнете стресови моменти. Следобедът носи щастливи съвпадения и добри новини.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?