1939

Изненада: Елвира Георгиева влезе в нова роля

Елвира Георгиева отскоро вече е баба. Внучката на изпълнителката се роди преди дни и получи името Дара.

"Дъщерята от първия брак на съпруга ми стана майка преди седмица. С мъжа ми Ники отидохме на изписването. Щастливи сме, че се разраства фамилията", радва се изпълнителката на "Коминочистачът".

Едни от най-популярните песни в нейно изпълнение са "Мечта за всички“ /Коминочистачът/ – м. Владимир Наумов, т. Волен Николаев и "Няма пътища назад“ – м. Димитър Пенев, т. Тодор Анастасов. Има и дуетна песен с Васил Найденов – "Може би ще дойда“.

Нейният репертоар е ориентиран предимно към почитателите на старите шлагери. Певицата успешно експериментира и с поп фолка с песни и видеоклипове с леко еротична визия, която се провокира и оправдава от превъзходния имидж на Елвира. С характерния си леко дрезгав тембър, който подсилва драматичния оттенък при изпълнение на балади, тя е една от малкото певици, които успяват да се наложат в края на 80-те с български репертоар.

След като се развежда с композитора Владимир Наумов и се омъжва за пластичния хирург д-р Николай Георгиев, Елвира Георгиева замразява певческата си кариера. След раздялата ѝ с Владимир Наумов продължава да поддържа приятелски отношения с него, а той и д-р Георгиев са приятели и до днес.

Освен с музика, Елвира се занимава и с духовно усъвършенстване, медитация и самоанализ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Анонимен

Анонимен

30.06.2022 | 17:20

Каква баба?За да стане баба, първо трябва да стане майка.А тя не е.Някой друг е станал баба.Тази снимка изобщо не я ласкае.Прилича на дядо Коледа с тези изпъкнали червендалести скули.Не е добра реклама за бизнеса на мъжа й.

Отговори
0 0
На нищо

На нищо

29.06.2022 | 07:52

не прилича вече от тези пластики. Преди години, когато беше естествена, си беше най-добре. Ама, суета...

Отговори
5 0
Изпитвам

Изпитвам

29.06.2022 | 11:43

срам да слизам на сливането ниво, за свой ужас не ми заплащате процедурите по разкрасиваната ми, слисваща дзурла.

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?