Следвайте ни

Изненада: Чувството за хумор зависи от зодията

viber icon

Отдавна е известно, че астрологията влияе и определя различни черти от характера ни, а вече знаем, че от зодията ни зависи и колко сме забавни. Четете и ако не сте съгласни с написаното, поне се посмейте (ако зодията ви го позволява). 

Овен
Няма как да не ви забележат, когато сте в помещението. Вие сте шумни, често сте център на внимание. А това е голяма отговорност. Обичате кратките шеги - от няколко думи или 1-2 изречения. Хуморът ви понякога е грубоват, но рядко прекрачвате границата на добрия тон. Съобразявайте се с това кой стои срещу вас, преди да прибегнете към нецензурните шеги.

Телец
Вие не сте сред представителите на зодиака с най-добро чувство за хумор. Това не означава, че не сте забавни. Вашите шеги са по-скоро вдъхновени от ежедневието и живота и макар да не са толкова истерично смешни, ще накарат всички в стаята да се усмихнат. Най-ценното ви качество е способността ви да се шегувате със себе си.

Близнаци
Вашият хумор е странен. Понякога сте много забавни, друг път никак не ви се получава и шегите ви се посрещат с неловко мълчание. Вие сте сложни личности, такъв е и хуморът ви, затова не винаги ви разбират. Заради многото си интереси, шегите ви са разностранни - от популярни вицове до забавни истории, вдъхновени от ежедневието ви.

Рак
За вас забавните истории са начин да опознаете човека отсреща. Чувството ви за хумор е адаптивно, а шегите ви - според събеседника. Вие сте много интуитивни и лесно забавлявате хората. Грубият хумор не е във ваш стил и предпочитате популярните и неутрални шеги. Разказването на вицове не е по вкуса ви.

Лъв
Вие обожавате да сте център на внимание, затова и, съвсем логично, имате добро чувство за хумор. Обичате да разсмивате хората и често разказвате вицове. Недостатъкът ви е, че в големи групи, често прекрачвате границата на добрия тон с грубовати шеги. Внимавайте за това, защото не всеки харесва да се смеят на негов гръб.

Дева
Вие сте аналитични и прецизни. Но чувството за хумор не е сред силните ви страни. Рядко се шегувате, макар да носите на майтап. В малкото случаи, в които проявявате чувството си за хумор, предпочитате да казвате кратки и популярни вицове. Импровизациите не са по вкуса ви.

Везни
Не сте сред най-забавните представители на зодиака. Използвате хумора в напрегнати ситуации. Тогава, когато сте "между чука и наковалнята" и трябва да намалите напрежението между присъстващите. Не винаги ви се получава, но това не ви спира да опитвате. Обичате шегите, вдъхновени от живота и не сте много добри в разказването на вицове. 

Скорпион
Проявявате чувството си за хумор само пред хора, които чувствате много близки. Шегите ви са спонтанни и вдъхновени от момента. Често обаче са необмислени, затова бъдете внимателни да не нараните някого. Грубостта ви в никакъв случай не е умишлена, но това не значи, че няма да бъдете погрешно разбрани.

Стрелец
Вие намирате смешното във всяка ситуация, дори в най-неподходящите такива. Харесвате черния и политическия хумор, но често не подбирате добре пред кого да разказвате шегичките си. Не че не са добри, просто не винаги са пред правилната публика. Хуморът ви е недипломатичен и често ви поставя напрегнати ситуации.

Козирог
Вие сте много праволинейни и това влияе на чувството ви за хумор. Категорично не сте сред най-забавните представители на зодиака. Често се шегувате за сметка на другите просто защото не умеете по друг начин. Добрата новина е, че носите на майтап и рядко се обиждате. Харесвате черния хумор, но повече като слушатели, отколкото като разказвачи.

Водолей
Вие сте интелектуалците на зодиака и често оставате неразбрани. Същото важи и за шегите ви. Те са много добре подбрани, но малцина могат да ги разберат добре. Харесвате хумора, вдъхновен от науката или вашата област на интереси и професия. Подбирайте пред кого какво разказвате, за да не се посрещат шегите ви с неловко мълчание.

Риби
Вие сте артистични и много забавни. Не обичате да сте център на внимание и рядко сте ораторите на групата. Но когато решите да говорите, сте много забавни. Хуморът ви е лек и ненатрапчив, избягвате политическите и религиозните теми. Наблягате на популярни вицове, които леко пречупвате през личното си виждане.

Коментари (1)

Лора

Лора

23.10.2020 | 14:34

Много важно....!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?