46

Изненада! Човек на Слави вдига сватба СНИМКА

Звездата от "Шоуто на Слави" е на път най-после да мине под венчило. Актьорът Мариан Бачев вдига сватба през юли след 20 години съвместен живот с любимата жена. За щастливото събитие разкри самият той, но не иска да казва нито точна дата, нито мястото, на което ще се състои венчавката. Според запознати двамата с половинката му ще си кажат "да“ около морския бряг.

Двамата с любимата му Милена са заедно от 21 години и имат две дъщерички - Александра и Косара. "Гаранционната карта на връзката ни изтича и решаваме да подновяваме. Нали като при колите. Караш една кола три години и след това си взимаш нова. В случая аз си взимам същата кола, защото съм си много щастлив с Милена. С годините понеже машината се смазва и ако поддържаш добре автомобила, колата върви още по-добре. Докато е нова, не винаги върви добре", каза преди дни актьорът в свое телевизионно интервю.

Миналата година Бачев и Милена взеха решение да минат под венчило по повод 20 години, откакто делят един покрив. Актьорът и половинката му досега все отлагали венчавката, защото и на двамата не им се занимава с бумащини и тичане по институции, пък и са на различни адресни регистрации и се водят, че все още живеят при майките си.

Двамата се запознават на репетиция през 2001 година. Първо са приятели, но той се влюбва в нея. Тя обаче в началото не отговаря на чувствата му и се налага актьорът да прояви търпение, за да спечели сърцето й. С днешна дата те са доказателство, че и в светските среди може да запазиш семейството си.

За разлика от личен план, в професионален хич не му върви на Бачев през изминалите месеци. Той се прости с мечтата си да е директор на Сатирата, след като категорично за поста бе избран досегашният шеф Калин Сърменов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?