3906

Изнемогва финансово: Самотната майка Николета Маданска е в безизходица заради Венелин Петков

Изнемогва финансово: Самотната майка Николета Маданска е в безизходица заради Венелин Петков 


Във финансова безизходица е изпаднала тв водещата Николета Маданска след раздялата си с бащата на двете си деца Венелин Петков. Самотната майка от няколко дни насам разпродава вещите, които вече не са й потребни, в интернет пространството, за да припечелва пари. Николета ги е пуснала на половин цена, за да може по-лесно да се намерят купувачи. 

 

Към момента водещата на Спорта по Би Ти Ви е с двамата си синове в къщата на родителите си в близкото до София село Лозен, а те й помагат да се грижи за двамата малчугани. С Венелин Петков, с когото дълги години живееха на семейни начала, се разделиха внезапно преди повече от една година, като се заговори, че дори са стигнали до съд заради правата над двамата им синове Йоан и Михаил. Тъй като нямаха подписан граждански брак, ситуацията се усложнила, а отношенията им продължавали да бъдат влошени, въпреки че от раздялата насам мина доста време. Макар животът им да изглеждаше безоблачен и щастлив, очевидно двамата са имали сериозни неразбирателства, нищо, че се решиха да дадат живот на две деца. Първородният Йоан проплака през ноември 2020 г., а година по-късно по Коледа се роди и братчето му Михаил. Близки до Маданска разкриват, че една от причините за краха на любовните им отношения с бившия шеф в Би Ти Ви бил трудният му характер. 

 

Единственият човек, успял да съжителства по-дълго от Николета с него, е бившата новинарка Гена Трайкова. Докато Петков бе уволнен от директорския пост в Би Ти Ви в края на 2020 г., Маданска все още се води служител на медията и изчаквала да приключи майчинството й, за да се върне на екран. Обезщетението за втората година от него обаче е значително по-ниско и затова нямала търпение отново да бъде на работа, за да получава по-високо заплащане. Бившият й любим към момента е преподавател в частно училище в София, като води лекции по журналистката и в УНСС. Там работи съвместно с някогашната си изгора Гена Трайкова, с която съумяха да останат приятели и след драматичната им разлъка. 

Маданска категорично отказва да коментира вече приключилата си връзка с Венелин, но е все така всеотдайна майка на децата им. В социалните мрежи тя демонстрира, че е къщовница и прилежна домакиня. Докато живееше под един покрив с Петков, имала ограничения, наложени от него, да не афишира личния им живот публично. Сега обаче Николета редовно публикува кадри от ежедневието с децата си, пише Ретро.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ами,

ами,

01.12.2023 | 19:53

Всеки с проблемите си, да е мислила като се навря в леглото му,че и две деца едно след друго народи без брак.Той си плаща издръжката на децата, на нея не и е длъжен.Тя си има родители.Да дава децата на ясла и детска градина както хиляди други българки и да се хваща на работа.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?