46

Измислиха нов прякор на Благо Джизъса в "Сървайвър"

Само ден след като попадна в „Сървайвър“, футболистът Благо Георгиев се сдоби с нов атрактивен прякор. Съотборниците му от племето на известните вече не му викат Джизъса, а Тигъра, впечатлени от възможностите му в риалитито, а той видимо се разтапя от кеф.

Татуираният спортист си извоюва животинското прозвище, след като се справи феноменално в тежка битка в електриковите води на Доминикана. В нея той беше заключен с верига на платформа в Карибско море заедно със съперника си от вражеското племе „Войни“ - модния дизайнер Едис. Двамата трябваше да бъдат освободени от съотборниците си, да скочат във водата, да преминат през серия от препятствия и да стрелят по топки. 

Съплеменничката на Благо - нежната хубавица Марго, обаче не успя да го отключи навреме, а през това време дизайнерът Едис набра огромна преднина. Въпреки че изостана жестоко, Джизъса не се отказа и направи невероятно шоу като настигна съперника си, стопи напълно разликата между двамата, успя да го срази и да вземе важна точка за своя тим, който го посрещна с бурни възгласи: „Тигър!“, „Звяр!“. В крайна сметка племето на известните спечели водната битка с 10 на 7 и взе тотема за племенен имунитет. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?