3906

Измамата лъсна! Таен глас диктува на Ергенът Алек какво да прави ВИДЕО

„Прегърни я“, „Целуни я“, „Кажи й колко е красива“, „Избери Маги“, „Изгони Мария“… Така протича всеки епизод от „Ергенът“ – със слушалка в ухото и таен глас, който му диктува какво да прави, как да говори и коя дама да изгони.

Доказателството е във видеото по-долу, където ще чуете гласа от слушалката да подсказва на Алек Младенов по време на срещата му с Магдалена: „Алек, прегърни я! Прегърни я!“. Секунда по-късно Ергенът покорно изпълнява нарежданията на продуцента.

За да се чуят заповедите на тайния глас от слушалката, звукът трябва да е усилен докрай. „По принцип говорят тихо на Алек така, че да не се издадат пред камерите и гласът на практика е недоловим от зрителя. В повечето случаи обаче момичетата чуват всичко, което му диктуват, защото са твърде близо до него“, пише Intrigi.bg.

Подобен случай имаше и в първия сезон на „Ергенът“, когато дори зрителите чуха как шепнат имена в слушалката на Виктор Стоянов по време на Церемонията на розата. В последствие Виктор сам е пожелал да махне „бръмбара“.

При Алек ситуацията се оказала по-сложна, тъй като в повечето от случаите той сам не знаел как да реагира и предпочитал да го напътстват чрез предварително установен сценарий.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Чакаме

Чакаме

08.05.2024 | 18:47

Обратния вариант Момата , може да е по интересно. А в новия сезон ще има крокодили и хиени а Ергена ще е орангутан.

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

08.05.2024 | 18:46

А добро утро това е шоу . Нали селяндурите трябва да зяпат нещо.

Отговори
5 0
Име

Име

08.05.2024 | 14:45

Че то и на Хекимян така му нареждаха в слушалките, както и на другите мисирки.

Отговори
8 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?