1553

Измамата лъсна! Мария пробутва свое момиче за "Гласът на България"

Май вeче  е ясно, че нашенските риалити формати са нагласени, но чак такова нещо не е било.  Мария Илиева явно пробутва семейна приятелка в предаването "Гласът на България"- става дума за Александра Борисова от Кюстендил, зрителите се разгневиха.

Да, момичето пее, но колко по-добре пеещи от нея нямаха шанс да изкласят напред, защото журито не се обърна. Мария обаче дори натисна бутона на Миро за Александра при все, че той така и не пожела да я одобри.

Оказа се, че момичето е ученичка на родителката на Мария и отколешна тяхна семейна приятелка. А сега в нета се разпространява и видео, на което едно към едно се вижда как Илиева е на свой концерт и на него представя своята любимка, като обявява, че прякорът й е Съни. Съни започва да пее народна песен, а после минава на Бионсе...

Добре, Борисова има глас, вярно е, но публиката е бясна, защото редица талантливи момичета и момчета бяха отсвирени от предаването, понеже не са нечии познати. Дори чалга дивата Роксана скочи и директно оплю менторите, които отстраниха брат й и, по думите й, го "убили" с това си отношение. "Ще го запиша в американския формат, за да видите, че тук всичко е нагласено от банда некадърници", гневеше се Рокси.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
То аз

То аз

30.09.2023 | 19:55

Не помня някой спечелил да е известен или да пее и издава албуми. А това с бутането на кекави да спечелят си го има винаги.

Отговори
1 0
rtyrty

rtyrty

29.09.2023 | 22:48

Разпродажба!!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. --=--- https://mub.me/handy

Отговори
0 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?