49

Изложи се пред цяла България! Бизнесмен на колене пред бачкатор във "Фермата"

Двама силни мъже с имена на свърхестествени библейски същества - Серафим и Ангел, се сблъскаха жестоко на Арената в новия сезон на „Фермата“. Един от тях се оказа много по-неподготвен, падна, без да спечели нито една точка и си тръгна от риалитито.

Драматичният двубой се разигра пред очите на легендата на българския футбол Христо Стоичков. Той беше специален гост и нахъсваше противниците да дадат най-доброто от себе си.

Хлебарят Серафим, по-известен като Финци, показа пълно превъзходство над съперника си, собственика на транспортна фирма Ангел, когото всички наричат бай Анго и го повали в четири битки. Конкурентите, познати от предишни сезони на предаването, премериха сили в цепенето на дърва, стрелбата с огромна прашка, огъването на метални пръчки, рязането с трион.

Във всеки физически сблъсък 47-годишният хлебар беше по-хладнокръвен, методичен и значително по-бърз. Финци отговори и на повече въпроси от Алманаха, и отчете краен резултат 10 на 0. Четири години по-младият му съперник показа сила, но се провали, защото беше хаотичен и припрян.

„Една загуба няма да промени живота ти. Аз също съм губил много, но не съм се предавал. Днес съм горе, утре съм долу, в живота е така“, окуражи го Стоичков, преди да портите на стопанството да хлопнат зад гърба участника, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бухулясал

Бухулясал

11.09.2022 | 17:14

То това предаване е създадено за излагация на участници и продуценти. Всичко живо коментира фермата или игрите на волята направо е досадно. Щом видя познат и веднага вчера в игрите или фермата стана това и това . А мен не интересува.

Отговори
1 0
Селяк

Селяк

11.09.2022 | 12:29

Гражданин срещу селянин тоя къде се бута в А група.

Отговори
2 0
Хеви Метъл

Хеви Метъл

11.09.2022 | 12:27

Бизнес Ена не хващал кирка или лопата , не е сякъл дърва . Къде се е хванал срещу човек работил цял живот и свикнал на тежка работа. Не съм го гледал никога това защото нямам интерес да го гледам . Не искам да си губя времето с глупости давани по тв.

Отговори
2 0
Буца

Буца

11.09.2022 | 11:54

Това става ли за гледане или е нещо което е загуба на време. Като прочетох май е пълна загуба на време и нерви.

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?