3906

Изложи се брутално в ефир: Бесте Сабри остана сама, bTV бие шута на партньора й

Той се изложи брутално в ефир! Бесте Сабри остана сама, bTV бие шута на партньора й

 

Кратка се оказа работата на Митьо Маринов като лице на „Тази събота и неделя“ по БТВ. Работата на водещия не спори и продуцентите на предаването никак не са доволни от неговото представяне до момента.

 
 

Митьо се опитва да бъде забавен водещ, но е очевадно, че няма чувство за хумор и не му се получават шегите. На началниците му вече им дошло до гуша да треперят всеки път каква „оригинална“ шега ще пусне и затова започнали кастинг за нов водещ.

Некомпетентността на Маринов е видна дори за гостите му. Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за интервюто с нея.

Преди седмица пък Митьо си направи неуместна шега, докато актрисата Луиза Григорова обясняваше за смяната на партньорите в любовта. Тогава водещият опита да бъде забавен с репликата „викат му „суингъри“, което обаче не беше на място, защото ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива множество чувства.

Митьо Маринов има богат опит като репортер. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития, пише "Уикенд". 

Като водещ на предаване обаче е пълна скръб. Повечето зрители са на мнение, че му липсва опит и един вагон книги, за да бъде добър водещ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
До АХМЕД

До АХМЕД

13.11.2023 | 18:34

Поредния задръсте фен на Босфор тв се обажда където не му е работа . Турчин смотан. Свиня миризлива . Овца посрана да го ду...хаш под вода докато изсъхне.

Отговори
3 1
То за тази

То за тази

13.11.2023 | 17:14

Работа трябва да си учил журналистика . А те взимат разни смешници.

Отговори
5 2
Ахмед

Ахмед

13.11.2023 | 17:41

Ти си смешник. И двамата са завършили журналистика - магистри при това. Бесте в Шотландия, Митьо в СУ, при това вече докторант. Айде бегаЙ да пишеш под статии за Нафтали Трихомонова - там коментара ти ще е на място - от нея нищо не става.

Отговори
2 3
До АХМЕД

До АХМЕД

13.11.2023 | 18:33

Да го дух..аш свинския ху..й бе турчин миризлив . Да се удавиш в сланина бе рез..няк. Ще пиша каквото искам бе лай..но миризливо. Това е критика към телевизия която не гледам и към Марица която САМО ЗА ТЯХ ПИШЕ БЕ ГОВЕДО. Наве ДИ СЕ И СЕ ХВАНИ ЗА ПАЛЦИТЕ да ти отрежем топките че ни е писнало от мекотели като тебе.

Отговори
2 2
До АХМЕД

До АХМЕД

13.11.2023 | 18:37

Говедото и какво като са учили пак не СТАВАТ ТАЯ Е ОТ ПРОТИВЕН ЕТНОС А ТОЯ ЯВНО НЕ СТАВА ЩОМ СА ГО ИЗРИТАЛИ. А НАТАЛИТО Е ПУСНАТА ОТ ГОРЕ ЗАЩОТО ИМА СИЛЕН ГРЪБ ОТ ЕДИН ИЗВЕСТЕН ЧОВЕК . ВЯРНО ,ЧЕ НЕ СТАВАЬ ЗА. ИШИ ТО ВСИЧКИ В ТАЯ ТВ НЕ СТАВАТ САМО СЕ ПРАВЯТ НА ЖУРНАЛИСТИ. ДАВАТ САМО ФИЛМИ КАТО ЗА СЕЛЯНДУР РЯЗАНИ КАТО ТЕБ.

Отговори
2 1
До АХМЕД

До АХМЕД

13.11.2023 | 19:33

А ти какво си учил нер..ез застрелян. Как се маже филия със свинска мас . Нали за вас свинята е мръсно животно ,че яде помия . Но от вас по голямо помияри няма . 5 ВЕКА РОБСТВО НИ СТИГАТ СЕГА Е НАШ РЕД ДАВИ РИТАМЕ И ТОРМОЗИМЕ. РАЗБРАЛИ БЕ свиня такава . Още един път да си писал тука , мртъсен резняк ще те пс,увам до дупка. Разбрали бе говедо.

Отговори
2 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?