Следвайте ни

Изкушения за две зодии днес, златен шанс за трета

viber icon

Неделя е ден, в който топлината, добротата, любовта и сърдечността трябва да определят вашите действия и решения.

Главна роля в събитията днес ще имат жените, с уменията си за грижовност, даване на обич и комфорт в дома. Днес може да пътувате, може да комуникирате с хора от цял свят, но преди всичко действайте с усмивка и с добронамереност.

Всякакви лоши или негативни прояви от ваша страна ще бъдат в основата на трудности през следващите дни, до края на другата седмица. 

Овен

Съвсем мъничко ще ви е необходимо днес, за да потръгне както трябва. Започнете да се побутвате сами, защото може и да не дочакате странична помощ.

Телец

Днес не е добър ден за започване на диета. Не сте достатъчно спокойни, дори се чувствате леко изнервени, а това не е добро начало. Просто бъдете умерени и ще се почувствате по-добре във всяко едно отношение.

Близнаци

Ако не ви е страх от това, какво ще си помислят хората за вас, днес трябва да действате. Внимавайте с хора с остър език.

Рак

Днес обаянието ви ще зависи изключително много от способността ви да се изразявате правилно. Ако намерите правилните думи, ще успеете да спечелите съмишленици и дори приятели.

Лъв

Умението ви да съчувствате ви позволява по-добре да разбирате другите. Способни сте да вникнете в техните чувства и преживявания, квалифицирано да им помогнете - направете го.

Дева

Днес внимателно наблюдавайте реакциите на хората около вас. Те може да се окажат много интересни и да ви предоставят интересна информация.

Везни

Днес е перфектният ден за манипулация. Всички ще вярват на всяка ваша дума, но все пак не забравяйте, че всеки ден си има край.

Скорпион

Днес денят ви, а и самите вие ще сте обхванати от позитивизъм. Отпуснете въображението си и не изпускайте да запишете и запомните всички добри идеи, които ще ви хрумнат.

Стрелец

Днес трябва да се въздържате повече от всякога. Ще ви бъде много трудно да се преборите с желанието „да му отпуснете края“.

Козирог

Днес върхът на вашите идеи ще бъде удобен диван. Почти никога не ви се е искало да мързелувате, колкото днес. Не ходете по магазини, защото може да се разорите.

Водолей

Днес не обвинявайте останалите, че сте загазили, дори те наистина да са виновни за това. По-добре мислете как да се измъкнете от неприятното положение. Разчитайте единствено на себе си.

Риби

Днес ще бъдете изкушени от  лесна печалба, но това ще ви накара да направите глупави и обидни грешки, а самата печалба няма да е кой знае, колко голяма.

 

източник: dunavmost.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?