1939

Изкушаваща оферта за една зодия, друга да внимава с нервите

ОВЕН

На сутринта ще бъде трудно да устоите на изкушенията. Това е моментът, в който дори и най-предпазливите представители на знака ще поемат рискове или ще изпълнят мимолетно желание. Претеглените решения ще ви помогнат да постигнете целите си и точно това, което наистина е важно за вас. 

ТЕЛЕЦ

Началото на деня ще бъде подходящо за предприемане на самостоятелни действия. Не се нуждаете от дълги обяснения или аргументи за това как да продължите по-добре. Опитът често ще ви помага бързо да разберате двусмислените ситуации и да се избегнете грешки, които биха могли да донесат много неприятности. 

БЛИЗНАЦИ

Благодарение на вашето въображение и способността да бъдете креативни във всеки момент, днес ще се справите с особено трудни задачи. Ще успеете да решите важни работни въпроси и да получите подкрепата на ръководството или други влиятелни хора. Личните ви отношения се развиват без сериозни проблеми. 

РАК

Днес трябва да се внимателни и да не вярвате на всичко, което чуете. По-добре да не обсъждате планове с никого, докато не ги обмислите. Някой ще ви потърси за по-сериозна подкрепа. Не се доверявайте сляпо – може да си създадете големи неприятности. Неочаквана среща ще ви донесе приятни емоции.

ЛЪВ

Денят ще бъде наситен и интересен. Днес ще ви се отдаде възмоност да постигнете важни цели и да осъществите някои желания. Интуицията ще ви помогне да изберете правилните хора, с които да работите и на които можете да се доверите. Очаквайте парични постъпления. 

ДЕВА

Интересен ден, радващ с неочаквани събития. Ще имате възможност да се захванете с нещо ново. Бизнес преговорите ще вървят добре за вас. Ще успявате да убедите опонентите си със солидни аргументи. Поемете инициативата и резултатите ще бъдат повече от впечатляващи. 

ВЕЗНИ

Денят ще бъде успешен и ползотворен, ако действате бавно и внимателно. Не бива да вземате важни решения. Информацията, получена от нов източник, ще бъде изненадващо полезна, ако не я споделите веднага. Следобедът ще донесе добри новини за някого, който ви е много скъп.  

СКОРПИОН

Не търсете лесни решения днес. Дори въпроси, които изглеждат много прости, заслужават повече внимание. Това е единственият начин да намерите верните отговори. Интуицията ще ви бъде по-полезна, отколкото съветите на хората около вас. Денят е по-подходящ за рутинни дейности. 

СТРЕЛЕЦ

Събитията ще се развиват бързо. Ще се появяват нови задачи, изискващи незабавно решение. Абсолютно всичко ще трябва да бъде изпълнено навреме. Определено ще се справите и това много ще изненада околните. Правни въпроси ще бъдат разрешени успешно.

КОЗИРОГ

Денят е идеален за сключване на сделки и решаване на финансови въпроси, но все пак избягвайте риска. Ще разберете как да увеличите доходите си, като същевременно избягвате извънреден труд и допълнителни отговорности. Нещо интересно могат да предложат хора, дошли от далеч. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще бъде забързано и дори стресиращо. Ще трябва да се справяте с няколко неща едновременно. Хората около вас може да се нуждаят от помощ по-често от обикновено. Възможно е да се наложи да промените собствените си планове, за да подкрепите тези, които се намират в трудна ситуация. 

РИБИ

Денят ще бъде особено успешен за тези, които няма да решават проблемите сами. Лесно ще се разбирате с много хора и ще намирате компромисни решения при конфликтни ситуации. Денят не е подходящ за рисковани действия. Парични приходи ще ви позволят да реализирате някои идеи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?