2374
Следвайте ни

Изкупление във "Фермата": Плейбоят Пламен се разкая, иска прошка от футболната съпруга

viber icon

Любовните драми във „Фермата“ нямат край. След като разрева омъжената Теодора с интимните си фантазии, плейбоят Пламен рязко сви перки й поиска прошка от нея. Футболната съпруга се разстрои от кодирана бележка, в която той й написа: „Целувам те по кривите палчета“ и се разплака с глас. Красавицата заяви, че е „омърсена“ и се изплаши как ще реагира на ситуацията съпругът й, бившият играч на „Локо“ и „Берое“ Танко Дяков.

Разкаяният Пламен извика Теодора насаме и измоли прошка.

„Дължа ти голямо извинение, допуснах грешка. Съжалявам, че те поставих в тази ситуация, че злепоставих теб и семейството ти. Понякога прескачам границите, а после съжалявам. Не знам дали ще успееш да ми простиш някога, но се надявам. Чувствам голяма вина“, заяви той.

Нацупена, Теодора отказа да приеме обясненията му.

„Няма как да простя такова вмешателство в личния ми живот, такова незачитане на нормите и ценностите! Тези вяло подхвърлени извинения доказват, че Пламен не осъзнава колко много егото му пречи в отношенията“, заяви тя и нахока влюбения участник, че е поднесъл извинението си само пред нея, но не й пред останалите участници в риалитито, свидетели на сапунения им сериал, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Анонимен

Анонимен

10.11.2021 | 15:54

Трябва да си много ,ама много закупен да да не разбираш намеците на ,,скромната и ,загрижена ,,,вярна ,,на мъжа си разкрепостена и флиртаджиика жена,често ги удря хормона и не издържат ,но нея мъжа и я гледа сигурно по тв и дано разбере що за ,,палава и ,,вярна съпруга си има ,тя се усети че, е навлязла там където не трябва ,но късно , това и е навик ,мъжкото да го духа.

Отговори
2 0
Лили

Лили

10.11.2021 | 13:35

Тази е жена която не може без мъж много време да изкара ,затова са тия прескачания от един на друг сама си го търси,,такава си е и навън.

Отговори
3 0
Сашо

Сашо

10.11.2021 | 13:32

Разврат и хора невиждали мъж или жена скоро ,загоряли събирате за да Ви стане шоуто ,резил пред цяла България отврат,прави му там намеци че има сърбеж ,а после реве като вдовица

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?