49

Изкупителна жертва в "Ергенът": Унижават брутално участничка с язвителни подигравки

Зрители сипят обиди срещу участничка в "Ергенът" заради външния й вид. Люси, която не е направила нищо лошо на никого, бе нападната брутално заради лицето си.

"Първо да си махне брадавиците, пък тогава да се явява по телевизията и да целува мъже", язвително я подхванаха фенове на риалитито. "Хайде, утре вечер и тя да хваща пътя", написаха те в инстаграм.

Поводът бе целувката, която Люси залепи на Виктор. "Чак го съжалих, че Баба Яга го нападна", подиграват се зрители.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Този

Този

07.05.2022 | 05:52

Този крокодил е сол и пипер за предаването, затова я държат да става купона

Отговори
8 0
Ти Рекс

Ти Рекс

06.05.2022 | 12:54

Това шоу и телевизията която го прави са за подигравка и бъзици . Това шоу става само за любители на сладникави драми стил турски илил индийски сериал. Много лигавене сълзи и никакъв смисъл. Хора търсещи известност и слава се правят на ..... За едните пари ако получават пари за участие . На снимката виждам няколко ," принцеси ," който не знаят как се готви или чисти . С елементарни знания и култура . Търсещи богати чичковци да ги смучат за пари.

Отговори
24 2
!!!678

!!!678

06.05.2022 | 12:42

Освен че е супер грозна, тя е и много лоша и злобна! Как да не е направила лошо на никой, не спира да обижда и злослови! Ако беше малко по-мила и възпитана, нямаше да я мразят толкова!

Отговори
34 1
Критик

Критик

06.05.2022 | 12:27

Това толкова ли е интересно ,че има кой да го гледа . В това е виждам нещо интересно един мъж търсещ слава и известност , няколко жени без работа и професия търсещи почивка без пари а също и известност . Звезди за един ден . След като тази пародия свърши ще бъдат забравени.

Отговори
24 5

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?