Следвайте ни

Изкупи си греховете! Лицемерно или не, Гала и Никол простиха на Ева Веселинова

viber icon

Гала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща Ева Веселинова е забравена след новината, че блондинката е бременна. 

Тази сутрин предаването започна със сиртаки в чест на бившата панелистка, която години е живяла на гръцкия остров Санторини. Гала пожела леко раждане на Веселинова пред цяла България, а още вчера честити в инстаграм, пише "Хотнюз".

Новата панелистка Никол Станкулова, която седна в стола на Ева, пък препоръча на бъдещата майка да се наспи и да обърне внимание на приятелките си, докато все още не е родила, защото после няма да има никакво време.

Тържественото начало на "На кафе" в чест на бившата панелистка цели да сложи край на спекулациите, че Веселинова и Гала са се разделили тежко скарани след скандал в ефир, на който станаха свидетели зрители в началото на лятото тази година.

Факт е обаче, че не бременността е причина блондинката да изхвърчи от дамското предаване, защото Гала даде ясно да се разбере, че едва вчера е разбрала за бременността на бившата си ководеща.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Анонимен

Анонимен

06.12.2020 | 14:45

Никол е дъщеря на ченге от мвр. И тук връзки. Да живее байганювата шуробадженащина на България. Амин!

Отговори
0 0
Петьо

Петьо

04.12.2020 | 22:41

Не се спряхте да пишете за тях , въпреки , че не представляват интерес за повечето от Нас !

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?