3906

Изкупи греха си и сега се завръща триумфално: Шеф Андре Токев прави съвсем ново...

Изкупи греха си и сега се завръща триумфално в ефира: Шеф Андре Токев прави съвсем ново шоу с деца готвачи

 

Вече текат записвания, кулинарят кани и колегите си за жури

 

Шеф Андре Токев се връща на екран с ново предаване в прекрасна компания, призна самият той. "Да, вярно е. Ще е състезание по готвене за деца под 12 години", обясни той. Новото шоу още няма официално име, но се знае, че ще се излъчва в кулинарния канал Soult&Pepper.

 

 

В момента вече текат записвания на деца до 12 години. Телевизионният формат ще се излъчва през новата година, като водещи и учители за децата освен Андре Токев ще бъдат и други популярни кулинарни мастършефове.

 

При всички положения Токев ще покани своите авери Виктор Ангелов и Петър Михалчев в някои от частите на шоуто или като жури.

 

След като вече не участват в "Мастършеф" по Би Ти Ви, тримата отново се събраха на екран, но в "Хел китчън" по Нова тв през март тази година. Тримата готвачи водиха специални класове, а в единия се включиха и известни лица.

Миналата година през юли Андре Токев излезе от затвора, след като прекара 161 дни там за шофиране в нетрезво състояние. "Помня всеки ден от престоя. Мога да кажа, че си изкарах добре, а и хората, които видях вътре, не са ми показвали своите лоши страни. Готвенето за повече от 300 човека също не ме напрягаше, напротив - започнах да мисля креативно и си припомних времето, когато бях по-млад и се опитвах да правя от нищо нещо", споделя Токев.

През цялото време до него бе съпругата му Мария, както и семейството. "Андре никога не е имал проблеми с алкохола през 35-годишния ни семеен живот. Той много спортува и не може да понесе голямо количество алкохол. Работи повече от 12 часа на ден, не усеща умората и просто в един момент се сгромолясва. За съжаление през годините е имал и други неприятни случаи - влизал е в болница, дори е припадал на работното си място. Преумората е причина за всичко", защити Токев преди време Мария.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Ще учи

Ще учи

12.12.2023 | 19:49

Децата да карат по джанти докато готвят . И че се НАРИЧА ШЕФ НЕ ГОТВАЧ.

Отговори
1 0
tyuytu

tyuytu

12.12.2023 | 17:18

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може--~~--- https://tyny.to/sunex

Отговори
0 1
Пловдив

Пловдив

12.12.2023 | 17:13

Ще учи другите как се кара пян по телевизията

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?