Следвайте ни

Изискано парти и благородна кауза за 60-годишния юбилей на д-р Динко Младенов СНИМКИ

viber icon

Д-р Динко Младенов, управител на клиника "Медикус Алфа", празнува тази вечер 60-годишен юбилей в компанията на близки, приятели и колеги.  Известният пловдивски лекар посрещна гостите в  ресторант "Амбасадор" на хотел "Тримонциум" в сърдечна атмосфера и изискана обстановка. 

Заместник - кметът на община Пловдив Анести Тимчев и шефът на общинската дирекция "Здравеопазване" д-р Калин Калинов пожелаха на рожденика  отлично здраве, дълголетие и  успехи в благородното поприще.  

Заедно с д-р Младенов поздравления за юбилея приемаха и трите му деца Десислава, Магдалена и Младен. На пищния купон бяха и тримата внуци на рожденика. Зареден както винаги  с неизчерпаема  енергия, д-р Динко Младенов от първия миг на партито  вдигна високо градуса на настроението.

Диджей, балет и Васил Петров бяха поканени да  забавляват гостите. 

За празника има и друг важен повод. Д-р Динко Младенов създава фондация "Млади медици за България". Целта на хуманното дело е да бъдат подпомогнати младите лекари, рехабилитатори и медицински сестри, за да  се вдигне още по-високо нивото на българското здравеопазване. 

Гостите предварително бяха предупредени да не носят подаръци и цветя, но ако желаят, да направят дарение на новоучредената фондация. 

Снимки Наташа Манева

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?