46

Изигра и Хекимян, и bTV: Биляна Гавазова с нова работа, ето къде

Интересна опция за кариерно развитие има Биляна Гавазова, която в момента е безработна. Бившата водеща от Би Ти Ви засега не е разкрила точно какви предложения е получила, но изглежда, става въпрос за политика. Напоследък избори у нас са правят през няколко месеца и Биляна най-вероятно ще взима добри пари, ако се уреди в това поприще.

Макар че все още официално се води без работа, Биляна Гавазова преди няколко дни показа, че не може да се оплаче от липса на ангажименти. Тя е била модератор на конференция, на която се е обсъждало как да се разграничават полезните от вредните храни. Била е поканена от Италианското посолство в България, а на събитието се е видяла с доста хора с влияние в европейската политика по храните. По повод тази тема освободената от Антон Хекимян бивша водеща на „Тази сутрин” написа в социалните мрежи цяло изложение, което прилича на политическа реч. Тя обяви, че родното сирене и кашкавала ни съвсем скоро може да бъдат обявени за вредни в цяла Европа, и че правителството ни – което и да е то, трябва да вземе отношение по темата и да ги защити.

Думите й издават, че тв звездата май има амбиции да се изявява в области, свързани с политиката но храните. Ето част от текста: „В края на годината в Европейската комисия предстои широк дебат с възможност да бъде взето и окончателно решение – всички държави в общността да маркират храните и напитките с един и същи етикет. В Европа се борят две основни схеми – тази на „светофара” и „батерията”. От думите на доцент д-р Захари Велчев стана ясно, че при избора на NutriScore или цветната схема (светофара –  б.а.) българското сирене и кашкавал могат да светнат в червено като ВРЕДНИ храни. Доста смущаващо, нали? Българската държава също има право на мнение, дори е препоръчително, но засега нагласите са да запазим НЕУТРАЛИТЕТ. Дали? И в чия полза би било това? Възникват много въпроси, които тепърва ще бъдат обсъждани. Защото без правителство може и да изкараме известно време, но без храна и вода... едва ли...”.

Няколко дни след като ги написа тези наподобяващи политическо изявление думи, водещата публикува „понеделнишка” снимка, на която изглежда доста делово. Откакто си събра багажа от Би Ти Ви, Гавазова показваше основно „отпускарски” снимки, за които позира в лежерен вид. Този път обаче бе в бяла риза, седнала зад волана, като че ли отиваща на работа. Към снимката Биляна написа „Избирам светлата страна”. Какво има предвид, засега не е известно. Най-вероятно става въпрос за работа, свързана с някаква кауза. Нищо чудно тя да е в областта на любимата й тема – безопасност на храните и защитата на родната продукция, писа Уикенд.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
18 коментара
БНТ

БНТ

19.07.2022 | 18:40

Битивийците, и тяхната аудитория са гнусни създания от които бяга всеки нормален човек.. Или просто игнорира

Отговори
6 1
САМО НОВА

САМО НОВА

19.07.2022 | 18:36

Битиви гнусните изроди и курви, съсипва на всякъде всичко. Бийтивийски измет видите ли бягайте на далеч

Отговори
4 3
Мощна Нова БНТ

Мощна Нова БНТ

19.07.2022 | 18:33

Бтв,в превод БОКЛУЦИ, ТВАРИ, ВОНЯРИ

Отговори
2 2
Бенджи, закс, и звездният принц

Бенджи, закс, и звездният принц

19.07.2022 | 18:30

Бтв са КУ.. И смръдливи екипите им са лай. а смръ....и.до последният им зрител + самите те=НИЩОЖЕСТВА

Отговори
2 3
Алито от София

Алито от София

19.07.2022 | 15:13

Нали не забравяте че си призна че обича двама мъже, и с двамата спи, и от тогава и почнаха критиките, но не само жена завижда на жена, по лошо е кога някой,, мъж "на външен вид и то ти шеф почва с критиките, а Хекимян е такъв, той мрази жените, и добре да че любовникът му от Турция дойде да се видят и поотпуснат сексуалното напрежение що Хекимян беше почнал да гони наред и то с благословията на собственика на бтв, който също е гей, както и Нико кофти смешника, така че Дили пак ще си ляга с двама, а Хеки пак ще е на сухо

Отговори
3 6
Бобо

Бобо

19.07.2022 | 13:47

Тая милокуреста,перверзна кадъна ще я бъхтам само отзад.ще и плющя марципановия цех до кът не и изтрия кафявото петно .искам я Гавазова само на задна.

Отговори
9 2
Хубавец

Хубавец

19.07.2022 | 11:44

Марица вземете да пуснете някоя статия за хората от някое село, където няма вода и ток, как се живее и защо в ,21 век така се получава. А ни занимавате с водещи и фолк певицата, футболисти с 5 брака и Прокопиев, колко бил подмолен и как си купил депутати. Ай сиктир оттук.

Отговори
14 1
Джорч

Джорч

19.07.2022 | 06:10

Кой измисли заглавието на статията?

Отговори
7 2
До Алена

До Алена

18.07.2022 | 18:52

И колко толкова е добра тая Биляна в журналистиката? Точно толкова, колкото и в оценяването на кашкавала и сиренето. Кашкавал журналист.

Отговори
16 4
Георги

Георги

18.07.2022 | 18:48

Говнитиви, дриснитиви, Диария тв това е бтв бокл.. Ци КУ.. И нищо... Ства

Отговори
5 15

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?