Следвайте ни

Изхвърляйте! 7 вещи, които носят лош късмет в дома ви

viber icon

Суеверните хора ще ви кажат, че има вещи, които не бива да притежавате, защото носят лош късмет. Днес ще ви подскажем кои са те и защо се смята, че е добре да се отървете от тях, actualno.com.

1. Спрял или повреден часовник

Ако у дома си имате часовник, който е спрял или изобщо не работи, по-добре да го изхвърлите или да намерите начин да го поправите, за да тръгне отново да отброява времето. Смята се, че когато „времето спира“ в един дом, спира и развитието на живота на обитателите му. Може да усетите застой, от който няма измъкване и е добре, за да продължите напред да премахнете този предмет от дома си.

2. Кактуси

Има много хора, които обичат да отглеждат кактуси в дома си, но растенията са много важни за енергията. Суеверните вярват, че бодливите растения могат да донесат трудности в любовните взаимоотношения.

3. Врата, боядисана в черно

Много суеверия сочат, че черния цвят носи лош късмет. В случая това може и да е така, защото вратата обикновено символизира път към нещо ново, а черният цвят изсмуква енергията и връща лоши вибрации в дома.

4. Огледало, което гледа към леглото

Огледалата трябва да се поставят по специален начин, така че да отразяват енергията, а не да я поглъщат. Смята се, че огледало, което е поставено в спалнята, така че да гледа към леглото, може да доведе до сексуални проблеми в двойката.

5. Стол, поставен с гръб към вратата

Този символ е лесен за разгадаване. Ако имате стол, на който сядате и оставате с гръб към вратата на стаята, се смята че по този начин обръщате гръб на късмета си. Хубаво е да преместите този стол под някакъв ъгъл, така че да смените донякъде позицията му.

6. Разпилени пари

Ако държите парите си неприлежно и стоят разпилени в някое чекмедже, се смята, че не държите на тях и те все ще ви се изплъзват. Съхранявайте спестяванията си прилежно и може да обърнете късмета си към по-добро.

7. Изсъхнали цветя

Винаги изхвърляйте цветята си преди да увехнат напълно. Суеверните хора ще ви кажат, че изсъхналите цветя носят тъга и разочарования, а свежите цветя у дома винаги внасят живот и позитивна енергия.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?