Следвайте ни

Изхвърлете веднага тези предмети - привличат бедността

viber icon

Колкото и да не искаме да си го признаем, всеки от нас желае да бъде богат. За съжаление не винаги се получава. Някои от нас са твърде мързеливи, а други просто нямат късмет и цял живот им се налага да изплащат заеми.

Питали ли сте се някога защо се получава така и каква може да е причината за подобна несгода?

Истината е, че съществуват не малко предмети, които имат отрицателна енергия и успяват да привлекат бедността. Незабавно проверете дома си за тях и побързайте да ги изхвърлите, пише actualno.com.

Ето кои са предметите, успяващи да привлекат бедността:

• Монети и банкноти

Дори да звучи странно, парите са способни да привличат беднотията. Става въпрос за онези спестявания, които с години отлежават в касичката. Незабавно ги освободете от това място и ги подменете с нови такива. Това правило важи с пълна сила най-вече за износените, изпомачкани и накъсани банкноти.

• Непотребни вещи

Побързайте да се отървете от всякакви непотребни вещи, които единствено заемат място в дома ви. Те са в състояние да стопират творческите ви процеси и да ви лишат от възможността един ден да забогатеете. Ако една вещ е повредена, не се опитвайте да я поправяте многократно, а я заменете с нова такава. Това е вашият пряк път към забогатяването.

• Стари пособия за почистване

Задължително почиствайте дома си с нови кърпи, метли и мопове. Няма смисъл да държите стари и овехтели пособия за почистване, които черпят от енергията.

• Счупени огледала

От край време се знае, че счупеното огледало носи нещастие. Счита се, че през пукнатините негативизъм прониква в къщата и не ни позволява да подобрим финансовото си състояние. Не чакайте, а се отървете от тях на секундата.

• Стари портфейли

Когато вашият любим портфейл се е амортизирал и сте решили да го замените с нов такъв, изхвърлете стария, а не го съхранявайте в дома си. Тази вещ е връзката между парите и техния притежател. Ако продължавате да я пазите, вие нарушавате функцията на портфейла – съхранението на пари в него.

Отървете се от всички тези вещи, ако не искате бедността да ви настигне и никога да не можете да се избавите от оковите ви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?