Следвайте ни

Изхвърлете тези вещи от дома си и парите ще потекат

viber icon

Има популярни вярвания, според които определени предмети могат да имат отрицателно въздействие върху живота - да доведат до бедност и болести. По-добре е да изхвърляте такива неща от дома си

1. Снимки, които не ви харесват. Всеки път, когато ги погледнете, вие се насищате с негативизъм. Интересно е, че много хора упорито съхраняват такива снимки и не желаят да се разделят с тях.

2. Спреният часовник е лош знак. Или го оправете, или си вземете нов. Но не трябва в никакъв случай да го съхранявате счупен.

3. Фигурка на гълъб, врана, сврака, орел, щъркел или блатна птица ще ви донесе нещастие. Със сигурност няма да ви липсва, ако я изхвърлите.

4. Фигурка на слон със свален хобот е символ на униние, стрес, лоши мисли. Внимавайте като си купувате такива талисмани. Един малък детайл, но е важен.

5. Не дръжте у дома фигурки на куче или лъв, седнал на задните си крака и с отворена уста.

6. Изхвърляйте без съжаление подаръци, които не харесвате. И без това няма да ги използвате, не ги трупайте в дома си.

7. Изображенията на риби привличат крадците и улесняват проникването на зли очи на дома ви.

8. Морските раковини и миди в дома могат да доведат до лоша сърдечна функция и съдови заболявания. Не ги пазете в дома. Мястото им е на морския бряг.

9. Рога на животни – съхранението им в дома води до болести и загуба на близки. Не искате да ви се случи това, нали?

10. Не бива да държите вкъщи никакви гипсови фигури - те отслабват волята.

11. Никога не съхранявайте натрошени или напукани съдове. Да ядете или пиете от такива ястия означава да си навредите.

12. Ножовете, оставени на масата през нощта, с пукнатини и други дефекти, събират отрицателна енергия и привличат всякакви зли духове, които след това ще развалят съня и живота на хората в дома.

13. Старите чехли и други изтъркани обувки привличат беди, зли очи и клевета към собственика си. И без това няма да ги използвате вече – просто ги изхвърлете без никаква жал.

14. Солнички, от които солта често се разсипва или в които се придържа сол, провокират кавги, интриги, скандали и зли клюки.

15. Китайските фенери предизвикват внезапни, неоснователни страхове и безпокойство.

16. Старата метла в къщата води до загуби и болести.

17. Пълзящи растения (с изключение на гроздето) привличат различни болести за собствениците на къщата. Сухите цветя и други увяхващи растения имат същите свойства. Не ги съхранявайте у дома, предупреждават от Actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?