46

Изгоряла участничка от "Ергенът" стана Мис Туризъм във Филипините

Участничката в шоуто "Ергенът" Ивелина Иванова се класира на трето място на "Мис Туризъм Интернешънъл 2023". Надпреварата се проведе във Филипините, като на финала участваха представителки от 11 държави. Първо място спечели Мис Индия. В 24-часово Story Ивелина публикува кратко видео с победителката, както и със заелата четвърто място Мис Южна Африка.

„Много съм горда от доброто представяне на този престижен конкурс, сподели Ивелина. Тя е художник. Завършва бакалавърска степен по стенопис, магистърска по живопис и специализация по интериорен дизайн в Испания. През 2021 г. реализира първата си самостоятелна изложба „Пространства и хоризонти“ и е номинирана за „Млад художник на годината“.

В момента Ивелина работи като учителка по изобразително изкуство в частно училище в София. Знае как да печели мъжкото внимание и вярва, че талантите й, в комбинация с вродения сексапил и вътрешна красота, я превръщат в рядък скъпоценен камък.

Ивелина напусна шоуто "Ергенът" в епизод, излъчен в началото на април, след като не получи роза от пианиста Евгени Генчев. „Беше ми много приятно да се запознаем. Вече сме били на среща в сънищата ми. Късмет!“, бяха последните думи на хубавицата, преди да се сбогува с музиканта. Той пък на свой ред й пожела най-голямото щастие на света. „Със сигурност ще се видим извън предаването, защото ми е обещал да посвири, а аз да пея. За мен ще бъде чест!“, отговори му пък тя на тръгване. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?