1939
Следвайте ни

Изгониха Черната Златка от клиника за разкрасяване

viber icon

 Златка Димитрова побесня жестоко заради нововъдените мерки и изискването на зелен сертификат. Плеймейтката е била изгонена наскоро заради факта, че все още не си е поставила ваксина, пише hotnews.bg.

Черната Златка се оплака, че наскоро е била натирена от реномирана клиника за предварително заявена процедура. Тя поясни, че е имала отрицателен тест, но оттам е получила натиск по най-бързия начин да бъде ваксинирана.

 
"Нововъведените мерки водят до потресаващи ситуации. Нито съм противник на ваксините, нито привърженик. За мен ваксинацията е единствено и само въпрос на личен избор", обяснява Златка.

И допълва: "Абсурдно е обаче човек да отиде в реномирана клиника за предварително заявена процедура и да не бъде допуснат, макар че има валиден ОТРИЦАТЕЛЕН ТЕСТ за Ковид, а да го пращат да се ваксинира на първия срещнат пункт. Иначе - вън".

"Защо всеки тълкува мерките както му е угодно и се стига до подобни нелепи ситуации?! Аз също се страхувам от вируса, с който все още не съм се сблъсквала. Пазя се, пазя околните и спазвам правилата стриктно, но не приемам да бъда задължавана да върша нещо против волята си, за да живея нормално. Все още у мен буди въпросителни фактът, че мои приятели ми споделят за ваксинирани пациенти, които, за жалост, вече са част от черната статистика…".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Хахаха

Хахаха

11.11.2021 | 06:16

Никога не е блестяла с ум. Не е въпрос на лична преценка вече, а на оцеляване на нацията.

Отговори
9 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?