1553
Следвайте ни

Изгонен от "Фермата" се озъби на хейтърите и Петя Дикова ВИДЕО

viber icon

Каква поредна фермерска драма. Ивайло Герасимов, който само преди ден отпадна от седмия сезон на „Фермата“, реши да отговори на зрителите, които не одобриха поведението му в манастирското стопанство.

Мъжът, който прекара последната си седмица в шоуто в опити да дразни Ваня, се снима във влог в собствен канал в YouTube. Във видеото Ивайло прочита част от коментарите на феновете на „Фермата“, като поднася и своя прочит върху написаното.

Доскорошният управител на барове в Лондон връчи и камък на телевизионната водеща Петя Дикова със заявка, че безгрешните първи трябва да го хвърлят по него. Самата тя го разкритикува за поведението му във „Фермата“.

Той се съгласи с твърдението й, че насилието е ужасно, като допълни, че то не се упражнява само върху жени. Герасимов обаче не е съгласен, че е упражнявал тормоз върху Ваня или други участници в предаването.

„Бих казал, че и двамата с Ваня допуснахме грешки – понякога аз по-големи, понякога тя -по-големи. Направихме неща, които не биваше да правим и ако съм я засегнал по някакъв начин, съжалявам“, допълни Ивайло пред бТВ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Пепи

Пепи

30.11.2021 | 22:54

Не трябва да забравят Ивайло и Киро, че се намират на свято място в Манастир. Няма да бъде позволено злото на победи от Небесните сили на Манастира. Доброто е винаги по-силно от Злото, защото Бог е на негова страна.

Отговори
1 0
Някой

Някой

30.11.2021 | 18:33

Иван и Андрей да им проверяват психиката първо тоя ме добре губи връзка със сателита

Отговори
10 1
Враца

Враца

30.11.2021 | 17:13

Мъж, който си избива комплексите на гърба на хората като ги унижава и тормози не е никакъв мъж. Ивайло трябва да се срамува от себе си.

Отговори
25 0
Дани

Дани

30.11.2021 | 17:06

Едно е да сгрешиш, друго е целенасочено да мачкаш, унижаваш и обиждаш. И щом този не прави разлика между тези неща, коментарът е излишен..

Отговори
27 1
Истината

Истината

30.11.2021 | 14:07

Истината е,че това момче има някакви сериозни проблеми ...вероятно свързани с психиката .Пооведението му показа,че е неуравновесен,злобен,с високо самочувствие-без покритие...човек,който не може да прецени реално постъпките си,дребна душица...неспособна на нормално общуване с хората....И...накрая за радост на изнервените зрители...това човече Иво напусна Фермата.

Отговори
43 2
112

112

29.11.2021 | 16:13

ИВО Е ЕКСПЛОЗИВЕН И ИМА ПРОБЛЕМ С ПСИХИКАТА

Отговори
36 2
Зрителка

Зрителка

29.11.2021 | 18:10

Той освен да се зъби, другоэзнае ли? И какво постигна? - настрои зрителите срещу себе си и всички видяхме, че голямото му самочувствие е без абсолютно никакво покритие и сам видя, че с агресия не се печели играта. Злобата му е в големи мащаби и тя му пречи сигурно и в живота. Да е жив и здрав и дано е осъзнал все пак, че с такова "зловещо" поведение няма да стигне до никъде. Радвам се, че Стефан успя да го извади от играта, а Ивайло най-малко това очакваше от него. Той си мислеше, че дуелът му е в кърпа вързан, нооо...нещо без да искат се объркаха нещата. Сметкине му криви излязоха.

Отговори
46 0
Петрова Петрова

Петрова Петрова

30.11.2021 | 13:05

ВАЖНОТО Е,ЧЕ СИ ВЯРВАШ...НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН!

Отговори
21 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?