3906

Изгодни сделки за Девите, Стрелците да внимават с харченето

 

ОВЕН

Денят ще започне напрегнато, но не след дълго ще се появят хора, които ще ви помогнат да приключите със спешните задачи. Опитайте се да запазите спокойствие и концентрация. Само така ще се справите с всичко. Вероятно е началото на приятелство, което скоро ще стане важно за вас.

 

ТЕЛЕЦ

Днес наблегнете на рутинните задачи. Не поемайте рискове и повече ангажименти, от това, което може да свършите. В следобедните часове семейните дела ще изискват немалко внимание. Възможно е някой от близките ви да се нуждае от помощ и ще трябва да промените плановете си.

 

БЛИЗНАЦИ

Бързо ще се разбирате с хората днес и няма да имате проблеми дори с тези, с които комуникацията ви е била трудна. Тъй като ще приключите бързо със задачите си, ще ви остане време да се заемете с нещо нещо не толкова полезно, но по-приятно. Позабравено хоби ще ви даде много положителни емоции, ако се върнете към него.

 

РАК

Обичайните задачи днес може да ви изглеждат особено скучни и ще се опитате да насочите усилията си към нещо ново. Преди това задължително трябва да сте завършили това, което сте започнали. По този начин може да избегнете хаоса и объркването, да бъдете много по-малко разсеяни и да избегнете сериозни грешки.

 

ЛЪВ

Това е късметлийския ви ден, който ще бъде изпълнен с успешни съвпадения, благодарение на които ще разрешите най-сериозните си проблеми. Някои от вас отново ще срещнат стари съперници, но този път ще си сътрудничат с тях. Вечерта са възможни приятни изненади.

 

ДЕВА

Интересен ден, през който идеите ви ще ви връхлитат една през друга. Околните веднага ще ги оценят, така че няма да е необходимо да губите време в убеждаване и спорове. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници или изгодни сделки.

 

ВЕЗНИ

Денят може да започне доста неприятно. Вероятни са непланирани разходи, които за кратко време ще ви извадят от равновесие. По-късно усмивката ще се върне на лицето ви, защото ще ви бъде върнат позабравен заем. Във всичко, свързано с финансите днес, трябва да разчитате на здравия разум, а не на емоциите.

 

СКОРПИОН

Денят ще е натоварен и със сигурност ще ви е необходима помощ, за да се справите с всички задачи. Няма да ви се налага да търсите дълго, за да намерите надеждни помощници! Ако ще трябва да пътувате, внимавайте кого ще изберете за компания. В този момент нямате нужда от негативни емоции.

 

СТРЕЛЕЦ

Относително спокоен ден, през който е добре да се заемете с организационни въпроси и подреждане на документи. Очаквани пари днес няма да дойдат, така че бъдете внимателни с харченето. Семейните от вас ще имат много приятни моменти в компанията на близките си.

 

КОЗИРОГ

Очаква ви един делови ден. Бизнес отношения, които са били напрегнати и неясни, днес може да се променят към по-добро. Ще се почувствате много по-уверени и ще разберете къде сте бъркали и какви са проблемите. Общуването с близките може да е малко по- трудно.

 

ВОДОЛЕЙ

Емоционално напрегнат ден. Някои споразумения днес могат да бъдат нарушени или някой ще се опита да се възползва от вас. Всичко това може да ви извади от равновесие, така че бъдете търпеливи. Денят ще бъде добър за бизнес начинания. Вашият успех няма да остане незабелязан и ще получите признание, че сте се справили отлично.

 

РИБИ

Съветите на другите хора днес няма да са толкова добри, така че следвайте интуицията си. Денят е подходящ за пътувания. Той ще бъде благоприятен и за работа с държавни организации. Няма да ви отнеме много време, за да получите желания резултат. Покана ще ви изненада приятно.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?