46

Изгодни сделки радват две зодии, Лъвът да не изпуска шанса си

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Ден за полезна работа. Ще имате прогрес в доста от задачите и ще се справите с проблеми, които дълго са ви задържали на едно място. Не са изключени приятни изненади. За някои, този ден ще е свързан с интересни запознанства. Ще срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви.

ТЕЛЕЦ

По-голямата част от деня ще е успешна. Ще завършите стари проекти и ще получите отговор на въпроси, които доста време са ви мъчили. Вечерта са възможни някакви неприятности. Не преживявайте досадните недоразумения трагично и гледайте по-оптимистично на живота.

БЛИЗНАЦИ

Ден за делова работа и търсене на съюзници. Хора, които малко познавате, ще ви предложат подкрепа. Ще имате интересни идеи за бизнес. Някои от вас ще разберат как да увеличат доходите си и да укрепят позициите си. Внимателни сте с хората около вас и те ви отвръщат със същото.

РАК

Очаквайте събития, които трудно ще може да оцените правилно. Трябва ви повече време, за да се ориентирате. Ако се стремите към финансово благополучие, съсредоточете се върху идеи, които допълнително ще увеличат доходите ви или ще ви дадат шанс да направите изгодни сделки.

ЛЪВ

Откриват се нови възможности и перспективи. Действайте решително, постарайте се да не изпуснете шанса си. Не са изключени напрегнати моменти или начало на конкурентна борба, в която няма да ви е лесно да победите. Може да се занимавате с няколко неща едновременно, и то без грешки.

ДЕВА

Днес сте заредени с ентусиазъм. Колкото и прегради се появяват по пътя ви, вие ще ги преодолеете с лекота. Околните ще бъдат възхитени от вашата енергия. Вероятно е начало на нови отношения. Отначало ще бъдат делови, но с времето постепенно ще се превърнат в романтични.

ВЕЗНИ

Подходящ ден да завършите започнатото. Когато правите изводите, старайте се да оцените и стореното от вашите помощници. Не забравяйте да им благодарите. Реалисти сте по отношение на възможностите си и не падате в плен на илюзиите. Добре ще минат и приятелските срещи, и романтичните преживявания.

СКОРПИОН

Ден с блестящи идеи. Няма да изпуснете възможността да постигнете успехи и от всяка ситуация да извлечете полза. Хората около вас може да завидят на победите ви, но признават, че не сте ги постигнали случайно. Личните ви отношения ще се развиват хармонично. 

СТРЕЛЕЦ 

Може да имате големи успехи. Денят е подходящ да започнете важни и мащабни проекти. Пълни сте с енергия, целеустремени сте и взимате своето, даже и ако обстоятелствата не са на ваша страна. Запознанства ще ви дадат възможност да разгърнете възможностите си в по-голям мащаб. 

КОЗИРОГ

Много неща ще ви се отдават лесно. Често следвайки интуицията си, ще намирате правилните решения. Полезно е да смените обстановката. Забележително е позитивното влияние и в сферата на финансите. Ще намерите нов източник на доходи или ще се присъедините към многообещаващ проект.  

ВОДОЛЕЙ 

Днес всички срещи ще минават добре. Бързо ще се справите с организационни проблеми и ще въвеждате ред. Ще успеете да решите важни въпроси. Деловото ви чувство е изключително остро. С парите ще се разпореждате правилно. Зарадвайте с близките си.

РИБИ

Нямате добро настроение, сърдите се за дреболии и си позволявате резки изказвания. Постарайте се да сте сдържани, така няма да обидите никого. Ако прикривате добре емоциите си, денят може и да не е толкова лош. Близките ви не винаги ще разбират вашите желания и не са изключени разправии.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?