46

Издънка с език и лъжичка в "Черешката" видя сметката на Биляна Гавазова

Зрителите нищо не й простиха

Една от най-известните журналистки в роден ефир безспорно е Биляна Гавазова. Нейното участие в „Черешката на тортата“ я показа в съвсем нова светлина, така както зрителите не са я виждали досега.

Те с интерес проследиха нейното представяне като домакиня и въпреки, че в общи линии се справи с вечерята имаше доста забележки по отношение на приготвянето на храната. Най-неприятно впечатление направи пробването на храната с една и съща лъжица.

Всеки вкъщи може би така опитва храната, но пред камера и като знаеш, че много хора те гледат не е допустимо. Дори един от гостите сподели, че е много гнуслив и не би ял храна приготвена от всеки. Лек гаф допусна и с това, че нарече свекърва си „леко пълна“, което за една дама си е смъртна обида.

Когато готвя винаги опитвам, за да знам какво предлагам на хората, каза като съвет свекървата на Гавазова.

И после проблем с килограмите, отвърна снахата и бе погледната много лошо.

От зоркия поглед на зрителите нищо не убягва и те споделиха всичко, което направи лошо впечатление при представянето й.

За един обикновен крем искаше помощ от свекърва си…. . Да не говорим ,че не различава чесън от лук и сме дотук….! Такъв човек в НИКАКЪВ случай не заслужава 40 точки.

Да е жива и здрава свекървата ,тази изобщо не готви …

Когато опитвате нещо – не опитвайте втори път със същата лъжичка. Ако сте свикнала да го правите в домашна обстановка – в никакъв случай не го правете пред камерите. Малко гнусничко е!

Гювече без гъбки без подправки 
Върху месо,къде го измисли това яйце Не може да готви 

Не ми хареса. Някак много изкуствено. Много си личи, че не готви. И „българската кухня “ …..един човек, който готви всеки ден….все българска кухня готви ….аман вече.

Въпреки леките забележки от страна на гостите Гавазова получи максимален брой точки за представянето си в кухнята и като домакиня, пише vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Уйо

Уйо

24.01.2023 | 13:39

Тая за никъде не става :)))

Отговори
0 0
Абе

Абе

24.01.2023 | 08:45

Изобщо какъв е смисъла на този буламач черешата, там ги събират в повечето случаи такива които изобщо не умеят да готвят. Особено разни кифли защо, за да им правят допълнителна реклама. Има и добри попадения, например приятно се изненадах от уменията на Л. Хампарцумян. Общо взето грозно наплюскване пред екран и дори не здравословно за една вечеря, а пък повечето участници изобщо не са за там.

Отговори
1 1
Тв критик

Тв критик

24.01.2023 | 08:29

Това подобие на предаване за готвене не го гледам вече а тая даже не знаех коя е по принцип вече не гледам нашите тв канали от години. А сега зор да се пише тая дали може да готви или не.

Отговори
2 0
ами,

ами,

23.01.2023 | 15:34

Тази седмица само мъжете бяха аадекватни в готвенето.Гавазова натрапи на гости които са за първи път в дома и крем със сурови яйца/явно не е чувала за салмонела/онази шарената кичозна с цапаниците си плагиятствани от Пикасо страда от логорея и неоправдано съмочувствие.А Мая е застинала в 90те години с екстеншъни и цялостна визия ни показа един вълкодав които приготвя пасирана храна за беззъби люде.

Отговори
11 0
Ива

Ива

23.01.2023 | 13:56

Ей,лоши хора,злобни! Оплювате всяка хубава жена. Гавазова и ядоха лигите,не различава чесън от червен лук,крем не може да прави, ама е грозничка, та плювките са малко Манчев мълчи като п..а,срамота!

Отговори
4 10
мякащи пед.али

мякащи пед.али

23.01.2023 | 12:20

СЛАВИ СПЕШНО МАХАЙ СЛАВОВИ ОТ ЕКРАН.... МОЖЕ ДАНЧО МЕНТАТА ДА ПОКАНИШ...

Отговори
9 0
мякащи пед.али

мякащи пед.али

23.01.2023 | 12:19

ТОРБАТА МАЯ САВОВА ХУБАВО ЧЕ Я ЛЪСКАТ КОЛКОТО Е ТЪПА АКО Е СЕ И ИЗОСТАВИ ЩЕ Е ТРАГЕДИЯ.АМА ТО ЗА ТОЯ ШУРЕЙ КРИВОКРАКРИЯ ПЛЕШИВ КРУМ И ТЯ МУ Е БАЯ .....А В ЧЕРЕШКАТА ДА СИ ПОСИПЯТ ГЛАВИТЕ С ПЕПЕЛ...НАЛИ Е НА ЗАПИС ПРОСТО Я ЕЛИМИНИРАЙТЕ ИЛИ ИСКАТЕ ДА ВИДИМ И " КЛАСИЧЕСКА НЕВЕЖЕСТ И ППОСТОТИЯ "...ПОСТИГНАХТЕ ГО С МАЯ САВОВА..... ОСТАНАЛИТЕ ВСИЧКИ БЯХА НА НИВО... ЕДИН ПРИЗИВ КЪМ СЛАВИ МОЛЯ ТЕ МАХНИ ТЕЗИ ДВЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ...САВОВИ...ИЗЛАГАШ СЕ! ПО ДОБРЕ СЛОЖИ ИВАН БАКАЛОВ ИЛИ КАРБОВСКИ ТИЯ ПУЯЦИ ДА СИ ЛЪСКАТ ЕГОТО ГИ МЕТНИ В КАНАВКАТА...

Отговори
13 3
Ива

Ива

23.01.2023 | 14:00

Неграмотен си,скрий се и чети буквара! А Мая Савова можеш само да сънуваш,жена умна,красива и скромна!

Отговори
5 11

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?