46

Издъниха ли се? Страшен скандал в "На кафе" с Гала и панелистите й

Като излагация определиха зрители поведението на някои родни водещи 

От снощи, след като се разбра тъжната вест за края на епохата - кралица Елизабет Втора, зрители започнаха облози как ще се появят днес в ефир Гала и панелистите й, пише kliuki.bg. Болшинството бяха убедени, че всички ще бъдат в черно, все едно е станала национална трагедия, и бяха прави.

Сутринта водещата и останалите влязоха в студиото, облечени в черно от глава до пети, а най-много коментари имаше по адрес на Патрашкова, за която хората подметнаха, че сякаш всеки момент лично ще тръгне да изпраща кралицата в последния й път.

"Че случилото се е тъжно, тъжно е. Но хайде да не преиграваме, а?! Може да е кралица, но бабчето беше на 96 години. Какво се очакваше, да живее с орлите ли?! Видя се, че тя не е рептил, но нашите май са олигофрени. Че то такава жал и мъка не са изразявали и при национален траур, бе!", възмущават се зрители в нета.

А други бързаха да припомнят какъв цирк беше същото това предаване на Гала в деня на сватбата на Меган и Хари. Помним, че тогава водещата и панелистите предаваха на живо като се бяха издокарали - жените с вечерни рокли с пера и широкополи шапки, а мъжете с фракове.

"Ей затова ще си останем на дъното, защото винаги сме си давали Д-то на чужденците", коментират в нета.

Между другото и други водещи в родния ефир сложиха черни дрехи в чест на кралството днес.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Кафеник

Кафеник

10.09.2022 | 14:43

Тези се излагат ,в черно не сме поданици на кралството. Какво се излагат , тази е умряла . Споменава се един път и край . А тези панелисти и тази руса Плевенчанка само ще разтеглят локуми , и ще се правят на разбирачи и спецове по кралски въпроси. Направо са смешни.

Отговори
9 0
Да попитам

Да попитам

10.09.2022 | 21:12

- тия в коя телевизия са ? Много , много отблъскват Нас зрителите .

Отговори
4 0
Б В

Б В

11.09.2022 | 08:03

До Кафеник Няма какво да се очудваме , то простотията не е по камъните и по дърветата , а по ХОРАТА . За голямо съжаление . И за още по-голямо съжаление , някои я показват и много им личи . Дразнещо е .

Отговори
2 0
БЪЛГАРИТЕ СА

БЪЛГАРИТЕ СА

10.09.2022 | 07:35

П С Е Т А ГАВНО ЯДИ :)

Отговори
1 1
Тв критик

Тв критик

10.09.2022 | 01:35

Ние не сме към империята на тези . За нас кралицата е никой не обикновен човек , живял н гърбът на поданиците. Тези кралски особи никога не сарботили или учили . Голяма част от тях са невежи. Не само те и самите кралски поданици , който изхранват кралската фамилия са, толкова невежи по някой въпроси за историята и географията . А тези при галасе излагат ,чак пък в черно, побъркаха се с тази . По всички канали Елизабет , Филип , Чарлз .не живея в Британия и не ме интересуват тези германци , гърци , датчани , и разби други народности . Тези така се са омешали ,че почти всички са роднини. А това нещо на кафе и тези панелки с толкова скучни и досадни ,че не се търпят повече от 10 минути.

Отговори
9 0
Това са продажниците

Това са продажниците

09.09.2022 | 22:05

Кой ти мисли за българия интереса клати феса. Мръсни продажници.

Отговори
16 2

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?