Следвайте ни

Изчистете лошата енергия в дома си, ето как

viber icon

Ако се чудите защо цялото домакинство някак си върви назад, има постоянна липса на пари, напрежение и безпокойство сред членовете, наляга ви депресия и тъга, вероятно става дума за нарушено енергийно поле. Можете да разберете дали е така чрез съвсем лесен тест. Първо вземете чаша от прозрачно стъкло. Също така имайте предвид, че няма да можете да я използвате повторно. Ако е нужно, купете специално чаша. Напълнете 1/3 от чашата с морска сол. Напълнете 2/3 от чашата с бял оцет. Напълнете последната трета с обикновена чиста вода.

Поставете чашата в стаята в къщата, където смятате, че лошите вибрации са най-силни. Това може да бъде стаята, в която приемате гости, където често се събирате и други подобни. Сложете я в скрит ъгъл за 24 часа. Много е важно никой да не пипа чашата и да не я местите през този период. На следващия ден я разгледайте. Ако чашата е същата, както сте я оставили предишния ден, тогава няма лоша вибрация в тази стая. Прехвърлете чашата в друга стая и повторете процедурата по същия начин.

Ако в чашата има мехурчета като при газирана вода, ако водата е мътна или оцветена в зелено или друго странно нещо, това означава, че в стаята има енергийни проблеми.
В този случай съдържанието на чашата трябва да се излее в тоалетната и чашата старателно да се измие. След това добавете същите съставки и повторете процедурата в същата стая за следващите 24 часа. Повторете толкова пъти, колкото е необходимо, докато няма промяна във вида ѝ. Това ще означава, че сте изчистили лошата енергия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?