Следвайте ни

Избери плод, разбери какво ти предстои

Ако се интересувате какво ви очаква в близко бъдеще, то спокойно бихте могли да се доверите на резултатите от това бързо гадание с плодове.

Достатъчно е да изберете някой от посочените плодове и да прочетете отговарящата на него характеристика.

Ананас

Ако от всички плодове сте спрели избора си върху ананаса, то това е знак, че ви очаква доста интригуващо събитие. По всяка вероятност ще научите нещо, което ще е доста изненадващо за вас или пък ще имате възможността да влезете в нова роля.

Не бързайте да отхвърляте неочакваните предложения с лека ръка! Именно те биха могли да се окажат съдбоносни за вас.

Киви

В случай че това е плодът, който сте избрали, то това означава, че трябва да сте подготвени за взимане на сериозно решение.

Съберете мислите си и в решителния момент се съсредоточете именно върху взимането на това толкова важно за вас решение!

Грозде

Много скоро се задава парти на хоризонта. Ще имате възможност да купонясвате в компанията на голяма част от приятелите ви, както и да завържете нови запознанства. Това събитие ще ви зареди с толкова много положителна енергия, че ще имате от нея за седмици напред.

Ябълка

Работихте усилено доста дълго време и сега е моментът да ожънете плодовете на своя труд. Бъдете готови да посрещнете късмета си в цялото му изящество!.

Банан

Обърнете по-сериозно внимание на знаците, които животът ви показва. Бъдете отворени за новите предложения! Може да имате нови постижения. Всичко зависи от това да не обръщате гръб на късмета си, а да му дадете шанс.

Портокал

Най-после ще заминете на така дълго чаканото от вас пътешествие. Би било добре да започнете да го планирате още отсега, за да не се окажете неподготвени, когато настъпи моментът. Имайте предвид, че времето лети много бързо.

Лимон

Ще успеете да купите нещо, което планирате от доста дълго време. Не се чудете - точно сега е правилният момент да се сдобиете с него.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?