1553

Иво Димчев спечели "Черешката" след извратено шоу

И...големият победител е Иво Димчев. Страхотният артист, който никога не е крил своята хомосексуалност, спечели "Черешката на тортата"! Въпреки че не може да готви-

То пък направи шоуто на годината. Тостове с чаши пълни с баница, айран от бутилки за физиологичен разтвор, залепени по стените, бели пластмасови глави, криещи агнешки вкусотии, спринцовки, епруветки и какво ли още не, беляза финала на "Черешката". 

Вечерта започна с дим и сирени! Малко заприлича на наргиле бар, но това е Иво Димчев. За всеки си имаше отделна масичка и столче с написани имена върху тях на дадения гост. Малко като в забавачка или даскало, но отново Димчев излезе извън границите дори и на ексцентричното. 

Бунтарят Димчев скри топката на гостите си Станислава Айви, Ивет Григорова, Филипа Огнянова и на Александър Балкански със своите ексцентрично поднесени гозби, а дори и напитките, които бяха лишени от чаши. Точно по вкуса на артиста, който каза, че му е "писнало вече от чаши".

Димчев не изневери на себе си и поднесе семпло меню, но в същото време екстравагантно като самия него, даже може би повече. Ястията бяха сервирани чрез смразяваща арт инсталация, чиято цел бе да скандализира. Мисията успешна, всички сетива бяха шокирани!

Абстрактното меню включваше Робска салата - Шопска, но с истински вериги, подаващи се под доматите. Вилиците на гостите удряха веригите, но в крайна сметка успяха да се преборят с изпитанието. 

Дъвкана баница, защото Иво дъвка корите преди да я оформи с помощта на своята приятелка и я да я метне във фурната. Накрая, когато беше готова, реши да сложи отгоре фъстъци! Шеф Манчев остана безмълвен и втрещен.

Основното ястие бяха агнешки главички, поднесени по нестандартен и оригинален начин - в пластмасови бели малки човешки глави, по калъп на главата на самия Димчев. Десертът бе поредната артинсталация, криеща в себе си скрит крем карамел, отгоре сметана, а най-отгоре царевични пръчици и течен колаген.

"Аз много използвам течен колаген, затова и изглеждам толкова добре, на тези вече наближаващи 50 години", не беше скромен артистът.

Език, две очи и мозък са основното ястие на Димчев. Ексцентрикът разпука агнешките главички с чук и метна езиците, очите и мозъците в масълце в тигана. После им добави девисил, което не се понрави на шеф Манчев.

Иво Димчев разбуни духовете, докато се опитваше да включи старата си печка. "Малко й е сбъркана резбата, като моята", обясни певецът и артист.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Хфь к

Хфь к

07.06.2023 | 12:20

Манчев е обърнал резбата

Отговори
0 0
ами,

ами,

04.06.2023 | 13:15

Заради някой нелепи участници отдавна престанах да гледам "Черешката на тортата''.Много рядко екипа на предаването избира приятна петорка за да се видят и научат интересни неща.Иначе е загуба на време да се гледат простафелници и лигавщини.

Отговори
2 0
Романов

Романов

04.06.2023 | 10:07

Педалска държава, нормално!

Отговори
0 0
123

123

03.06.2023 | 18:43

Повече няма да гледам това предаване. Отвратен съм. Манчев стана за смях

Отговори
8 0
Замбол

Замбол

03.06.2023 | 13:50

Поредния ....... Получил черешка от готвач който се има за нещо и прави предаване което го гледат безмозъчни .Поредния кич , тъпотия и халтура в ефира . Сега тоя ще го разнасят цяла седмица .

Отговори
21 1
Готвач

Готвач

03.06.2023 | 13:48

Само като прочетох как е поднесъл ястията и как ги е комбинирал щях да повърна. Поредния татуиран ексцентрик без покрития и мозък . Този не заслужава черешка а ексрмент да получи .

Отговори
28 3
Кехая

Кехая

03.06.2023 | 22:38

Номерата на хюмнето.

Отговори
1 0
Неразбрах

Неразбрах

03.06.2023 | 13:29

Жалко, че загубихме стойност... Тези извратени "звезди на България" се продават по-добре от детето, което срича, чете и се възхищава на Ботев.... Още по-жалко, че другите "звезди" го лансират, кефят му се, играят му, пляскат му..... А всичката тази помия се се изсипва от медии, телевизия, интернет и т. н.... Не ме е срам, че съм българин, срам ме е, че българи продават българското за 30 гроша.... И са горди с това.....

Отговори
38 1
Флъфи

Флъфи

03.06.2023 | 12:58

Този има на какъв талант но така го обезобразява с глупостите и кича си че чак се чудя кой има нерви да посещава спектаклите му

Отговори
20 1
Добрин

Добрин

03.06.2023 | 10:12

За огромно съжаление се впечатляваме от елементарни образи ,действия и "примери"за подръжание:поведение,визия,и стремеж за забелязване.По улиците е пълно с подобни"артисти"но нямат известност да участват в подобни формати.Криворазбрана демокрация!

Отговори
35 1
Черешката като"Оскарите"

Черешката като"Оскарите"

03.06.2023 | 08:45

Светът е полудял!На върха на всяко изкуство,пошлост и отвращение!Самите ние се самоунищожаваме.Ценностите ги няма!

Отговори
49 2

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?