1553
Следвайте ни

Иво Димчев шокира: Правих безобразен секс с шефа на пожарната

viber icon

Ексцентричният певец Иво Димчев е спал шефът на пожарната служба в малък немски град,  става ясно от негов пост във Фейсбук. Преживяванията си с огнебореца бяха Черешката на тортата в разказа за последния му гастрол през уикенда. „

Снощи пях на едно българско семейство в един малък немски град. Поканиха ме на домашен концерт. Взеха ме от летището в Мюнхен, возиха ме 2 часа. На концерта ме помолиха да пея по- любовните си песни на английски.

Съобразих се, но също изпях симфоничния вариант на Баница и също Водка. Беше дошъл и кмета с двете си деца. Аз по едно време изпях Woods. Но бях забравил, че в нея се пее, че в гората можеш да се изакаш, ако случайно нямаш кенеф. И също можеш да правиш секс, ако няма къде другаде и можеш да ми закопаеш бедното мъртво тяло, ако не искаш никой да го намери.

И после се пее, че искам да се съвкуплявам с огромен вълк и и тн. Но вече я бях започнал и нямаше как да спра. На кмета му се отвори устата и така остана до края на песента. Двете му деца ме гледаха лошо, но не спираха да ме снимат. После обаче изпях Пушкин и Водка и тревогата бързо отмина. Малко след концерта се прибрах в квартирата.

После моите домакини ми казаха, че кмета много се напил и те никога не го виждали толкова разпищолен. Питал много пъти кога пак ще дойда! Казали му: Напролет! Интересно ми е, щеше ли пак така настоятелно да пита, дали ще идвам ако знаеше, че точно преди концерта правих безобразен секс с шефа на пожарната на градчето! Ами... Надали!“, пише Димчев.

Той не издава кой град в Германия е пял, а колежката му Йоанна Захариева - Йоко коментира: " Дано не прочетат статуса тези мили хора".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Въпрос

Въпрос

13.11.2021 | 23:13

Марица, да копаете дъното ли сте решили с такива писания?

Отговори
4 0
да, не всичко е Ковид

да, не всичко е Ковид

13.11.2021 | 22:28

Тоя е СПИН-озен, след като някакъв го е заразил в Хърватска, не може да прави безразборен секс, защото може да го съдят за заразяване!

Отговори
1 0
Отврат

Отврат

13.11.2021 | 22:28

Тоя пендал не беше ли със спин?

Отговори
1 1
Ужас и безумие

Ужас и безумие

13.11.2021 | 21:26

Аман от простотии.С такива новини ърябва да попълните празните си страници?

Отговори
5 0
Toni

Toni

13.11.2021 | 20:56

Педе.растия до шия ...манафизъм до мазохизъм...изродия до поразия....и това е top news А после се чудим защо тинейджърите са зомбирани???? Отговора е в статията

Отговори
7 0
Отвратена

Отвратена

13.11.2021 | 20:51

Направо ще повърна...шефа на пожарната, ебаси педерасите гнусни. А тоя, е грешка на природата. Евтин и и гнусен начин да си популярен.

Отговори
7 1
Лееее....

Лееее....

13.11.2021 | 20:46

Ужас ....кво ни занимавате с тия педали....абе да си го слагат дето искат ...ама защо се афешират ....гнусота

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?