1939

Иван Лечев ще се пръсне от яд: Ето кой спечели "Гласът на България"

Трикратният победител сред треньорите - Мастър Лечев сигурно си скубе косата, след като втора поредна година губи първото място заради дамите в журито

Жаклин Таракчи спечели „Гласът на България“ и мечтаната награда от 50 хиляди лева в предрешена битка с Калоян Николов, който остана втори.


Финалът на музикалното състезание се проведе в три етапа, а на сцената блеснаха финалистите - Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров. Те бяха подкрепени от 6 големи български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy?.
 
Кой да спечели оспорваната битка определихе зрителите чрез sms гласуване по време на концерта на живо. Феновете можеха да гласуват за своя фаворит с до 40 sms-а от един телефонен номер във всеки един от етапите. Конкуренцията в този най-вълнуващ, последен епизод на „Гласът на България“ бе наистина огромна не само за финалистите, но и за техните треньори. Те изиграха последните си ходове възможно най-добре в името на победата на своя отбор.


Поп звездата ДАРА призова всички фенове да подкрепят нежната Жаклин Таракчи. Бляскавата Галена раздели подкрепата си поравно между гласовитите Соня Михайлова и Александър Петров. Любо Киров прикани зрителите да гласуват за страхотните мъжки гласове в своя отбор - Калоян Николов и Виктор Стамболов. А трикратният победител сред треньорите - Мастър Лечев, призова рок аудиторията да заложи на неподправената и талантлива Десислава Латинова. По време живия концерт в неделя звучаха едни от най-великите и обичани песни в българската и световна музика.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
И аз

И аз

07.12.2022 | 07:55

Съм съгласна с коментарите по долу..наистина измислена работа ..съжалявам че толкова време го гледах...и чаках ..соня и Александър Беха достойно за победата...пълен фалш е това гласът на България...трябва да е смехът на българия

Отговори
0 1
Миру

Миру

07.12.2022 | 07:39

В бг всичко е така ,кой има вуйчо владика става поп,кой няма духа супата...това е всичко...винаги се избират най най зле...

Отговори
2 1
Цццц

Цццц

07.12.2022 | 07:37

Ама пак едно заглавие,защо злоупотребявате с г-н Лечев...той е много добричък..но победата не бе заслужена ..всичко е било нагласено пак..аман от циркове,пак разочаровахте хората...никога повече няма да го гледаме това предаване..един фалш

Отговори
2 1
Вучо

Вучо

07.12.2022 | 07:32

На мен лично...Жаклин не ми хареса...не пееше как трябва

Отговори
1 1
Хана х

Хана х

07.12.2022 | 07:31

Не пишете глупости за Иван Лечев...той е интелигентен и възпитан човек,наистина победата не бе заслужена,или Соня или Александър трябваше да спечелят...но както винаги пак ни разочароваха...пак връзки пак нагласено !!

Отговори
1 1
Юлиана

Юлиана

05.12.2022 | 18:00

И още! Абсолютно заслужена победа на Жаклин! Има бъдеще на световната сцена и ще го докаже! И българи, гордейте се с талантливите, пратени ни от Бога! Стига гейт, завист и простотия!

Отговори
15 8
Юлиана

Юлиана

05.12.2022 | 17:57

Грозно заглавие на статията! Иван Лечев е гордост за България, като музикант и учител! Не смейте, да петните името му! Срамота!

Отговори
30 1
Dgjk

Dgjk

05.12.2022 | 10:49

Абсолютно незаслужена победа! Даже няма да си направим труда да прочетем името й! Вряскаше на всички песни по един и същи начин! Едва ли ще има някакъв успех оттук нататък, просто е една от многото и не се отличава с нищо!

Отговори
30 22

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?