2374

Иван Лечев избухна: Страшно много хора са много прости!

Китаристът и изключително влиятелен ментор в „Гласът на България” Иван Лечев заяви в пространно интервю с Елена Розберг за „Радиокаст.БГ“, че никога не е мислил да емигрира и не вижда никакъв смисъл в това. Той обаче сподели огромната си болка, която изпитва, като пътува в България и особено като минава през села. Лечев започна темата със сравнение със селските райони във Англия и Франция, където гостува на близки.

„Караме колелета там, никъде един фас, една хартийка няма да видиш. И се чудя – защо нашите села са толкова мръсни? Защо живеем в такава ужасна мръсотия? Единственият отговор, който ми идва на ум е, че страшно много хора са много прости! Там, където ми е вилата, реката не може да се движи от боклуци! А имаме такава красива природа…”, това каза с огромно разочарование китаристът на ФСБ, „Фондацията” и „Обичайните заподозрени”.

Иван Лечев обаче заяви с оптимизъм, че мисли, че нещата в България отиват на по-добро. „Това, което е хубавото, което се случва в обществото ни е, че най-накрая се видя пред очите на всички кой какъв е”, каза музикантът и допълни, че по негово мнение цялото статукво у нас трябва да се срине, за да можем да градим страната си наново.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Щиляна от Комиците

Щиляна от Комиците

04.08.2022 | 18:43

А-а-а-а,... не, ве.

Отговори
2 0
Пън

Пън

04.08.2022 | 10:43

Добре че си ти умен да го установиш.

Отговори
1 2
Дима

Дима

04.08.2022 | 10:36

За съжаление всичко е вярно. Но не само селата са мръсни. Градовете също тънат в боклуци и бурени в междублоковите пространства. По градинките край тротоарите е пълно с кенчета, пластм. бутилки, кутии от цигари , найлони. И всички ги подминаваме, а в същото време искаме да ни е чисто! Тук не говорим за фасове.

Отговори
10 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?