46

Иван и Андрей стискат зъби: Участничка във "Фермата" завъртя петима на мокро парти

Без дрехи и без задръжки е бившата победителка в шоуто

Вечната мома Хепи Ванче откри най-голямото щастие във "Фермата". Победителката в петото издание на риалитито, която от години се жалва, че не може да си намери мъж, се развихри на мокро парти с петима атлетични, татуирани участници в новия сезон.

 Облечена в розов бански, 38-годишната яхтена стюардеса се качи на лодка с хандбалиста Калин, баскетболиста Радо, полицая Евгени, диетолога Влад и агронома Иван, и се пусна по водите на язовир Диканя.

Ваня и съфермерите й от отбор „Нови надежди“ свалиха дрехите и вдигнаха воден купон, за да отпразнуват триумфа на своя тим в тежката седмична битка.

Най-щастливи от пикантните кадри със сигурност са продуцентите Иван и Андрей, за които най-важното е шоуто им да има висок рейтинг.

Яхтената стюардеса и агрономът Иван извоюваха победата в изпитание срещу конкурентите си от отбор „Стари герои“, гимнастичката Валерия и приключенеца Митко Гуспата. За награда те получиха лодка и веднага я вкараха в употреба. Вечерта на участниците, които от месец карат на хляб и боб, завърши с пир. Всички те лакомо ядоха раци, който успяха да уловят в язовира, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?