1939

Иван Христов изчерви всички с това признание за нощите си с Ирина

Тв водещия Иван Христов и любиматая му Ирина Тенчева могат да водят бляскав живот, но също така имат и проблеми като на обикновените хора. В последните месеци нощите на популярното семейство са непоносими, защото продуцентът хърка, а с всеки изминал ден звуците стават все по-мощни и изразителни, призна виновникът за тях в ефира на "Фермата".

Грозният шум смущавал съня на Ирина и пречел на пълноценната ѝ почивка, и тя всячески се опитвала да спре малката нощна "музика“. "Жена ми е потресена. Като захъркам, тя започва да ме блъска и удря. След това казва: "Ти не си виновен!“. Ами като не съм виновен, остави ме!", оплака се Иван пред зрителите и разигра скеч, за да покаже как любимата му го разтърсва през нощта, пише show.blitz.bg.

Комедийно-драматичната му изповед беше изслушана с разбиране от колегата му Андрей, който, оказа се, също хъркал като дъскорезница и предизвиквал ужас в половинката си Емануела.

Докато обаче Иван и Андрей хъркат на меките си легла у дома, участниците в новия сезон на "Фермата" спят на гола поляна, защото са в люта надпревара за голяма награда. За да преживеят ледените нощи, претендентите за стоте бона си лягат облечени в няколко ката дебели дрехи, но, въпреки това, на сутринта се будят сковани от студ. В следващите месеци те ще трябва да изградят от нулата спални помещения, курник и обор, и да засадят зеленчукова градина.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Тв критик

Тв критик

13.09.2022 | 07:37

И какво от това това не е новина а клюка .

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?